Сашимі
Яскравим представником національної японської кухні є сашимі. У ньому поєднані простота і витонченість, властиві кулінарним традиціям Країни висхідного сонця, а також використання найдоступніших продуктів, якими для японців є дари моря. Вживання жителями островів свіжих морепродуктів без термічної обробки та особливі техніки їхнього приготування з використанням додаткових інгредієнтів для розкриття смаку найчіткіше виражене в цій простій страві. Поласувати справжнім смаком сашимі в Києві можна в мережі ресторанів "Євразія".
Що таке сашимі
Сашимі являє собою невеликі шматочки свіжої сирої риби та інших морепродуктів, які навіть не маринуються перед подачею. Такий продукт максимально зберігає всі свої смакові якості та корисні властивості.
Для приготування сашимі використовують морепродукти найвищої якості. Раніше свіжовиловлену рибу одразу ж убивали, проколюючи товстою голкою, і кидали в ящик із льодом. Звідси й пішла назва страви - у перекладі вона означає "проколоте м'ясо". Сьогодні для збереження первинних властивостей і придушення мікрофлори риба піддається шоковому заморожуванню. І Ви можете бути впевнені у свіжості та безпеці сашимі, навіть якщо замовити його в Києві, де немає моря, і рибу доводиться доставляти здалеку.
Подається сашимі на шматочках дайкона разом із лимоном, огірком, соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром.
Особливості сашимі
До особливостей, які відрізняють сашимі від ролів чи суші, слід віднести сашимі від ролів чи суші:
Які види сашимі бувають
У сучасних суші-барах і ресторанах можна купити сашимі різного виду:
Крім того, для виготовлення сашимі може використовуватися конина або мармурова яловичина (вагю сашимі).
Кальмари або креветки вживають не в сирому, а в підсмаженому або відвареному вигляді.
Як замовити сашимі
Якщо Ви хочете насолодитися смаком справжнього японського сашимі, замовити його в Києві найкраще в ресторанах мережі "Євразія", де гарантована висока якість і ідеальна свіжість продукту. У нашому меню Ви знайдете у великому асортименті суші, роли і сашимі і зможете замовити їхню доставкуонлайн прямо в меню нашого сайту або, зателефонувавши за контактним телефоном. Ви можете також забрати сашимі і самі за ціною на 25% меншою, ніж вказана в меню.
Найчастіші запитання про сашимі
Що означає слово "сашимі"?
Слово сашимі означає "проколоте м'ясо". Щоб зберегти всі властивості свіжовиловленої риби, її миттєво вбивали проколюванням в око, і одразу ж занурювали в лід.
У чому різниця між суші та сашимі?
У сашимі, на відміну від суші, не використовується рис і норі, а шматочки риби подаються на дайконі, з овочами.
Як подати сашимі?
Сашимі подається невеликою порцією в кілька шматочків разом із соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром.
З чого готують сашимі?
Для приготування сашимі використовують свіжу сиру рибу та оброблені морепродукти, а в Японії популярне також сашимі з яловичини або конини.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]