ЗАБЕРУ САМ -25%
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
ЗАБЕРУ САМ -25%
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200

Сашимі в Києві

Саке сашимі
Лосось, лимон

180 ₴

135 ₴ 50 г

Лосось, лимон
Ебі сашимi
Тигрові креветки, лимон

160 ₴

120 ₴ 45 г

Тигрові креветки, лимон
Магуро сашимі
Тунець, лимон

160 ₴

120 ₴ 45 г

Тунець, лимон
Унагі сашимі
Копчений вугор, соус Унагі, кунжут, лимон

210 ₴

158 ₴ 55 г

Копчений вугор, соус Унагі, кунжут, лимон
Асорті сашимі
Копчений вугор, лосось, тигрові креветки, тунець, соус Унагі, кунжут

380 ₴

285 ₴ 120 г

Копчений вугор, лосось, тигрові креветки, тунець, соус Унагі, кунжут

При замовленні в особливо великих обсягах, ресторан може просити про внесення передоплати як гарантію повного і пунктуального забору замовлення.

Замовити
0(800) 60-17-17

Сашимі

Яскравим представником національної японської кухні є сашимі. У ньому поєднані простота і витонченість, властиві кулінарним традиціям Країни висхідного сонця, а також використання найдоступніших продуктів, якими для японців є дари моря. Вживання жителями островів свіжих морепродуктів без термічної обробки та особливі техніки їхнього приготування з використанням додаткових інгредієнтів для розкриття смаку найчіткіше виражене в цій простій страві. Поласувати справжнім смаком сашимі в Києві можна в мережі ресторанів "Євразія".

Що таке сашимі

Сашимі являє собою невеликі шматочки свіжої сирої риби та інших морепродуктів, які навіть не маринуються перед подачею. Такий продукт максимально зберігає всі свої смакові якості та корисні властивості.

Для приготування сашимі використовують морепродукти найвищої якості. Раніше свіжовиловлену рибу одразу ж убивали, проколюючи товстою голкою, і кидали в ящик із льодом. Звідси й пішла назва страви - у перекладі вона означає "проколоте м'ясо". Сьогодні для збереження первинних властивостей і придушення мікрофлори риба піддається шоковому заморожуванню. І Ви можете бути впевнені у свіжості та безпеці сашимі, навіть якщо замовити його в Києві, де немає моря, і рибу доводиться доставляти здалеку.

Подається сашимі на шматочках дайкона разом із лимоном, огірком, соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром.

Особливості сашимі

До особливостей, які відрізняють сашимі від ролів чи суші, слід віднести сашимі від ролів чи суші:

  • відсутність у страві рису і норі;
  • невелику порцію вагою 50-60 г, що складається з декількох шматочків риби (кількість їх має бути непарною). Сашимі - це закуска, вона не може втамувати голод, а слугує для смакування смаку риби та пробудження смакових рецепторів;
  • характерний спосіб нарізки для різного виду риби і морепродуктів, наприклад, тунець нарізають кубиками зі стороною 1 см, а кальмар - шматочками завтовшки до 0,5 см;
  • вдале поєднання свіжої риби та овочів - продуктів, багатих на жирні кислоти, мінерали та мікроелементи.

Які види сашимі бувають

У сучасних суші-барах і ресторанах можна купити сашимі різного виду:

  • магуро сашимі з тунця;
  • саке сашимі з лосося;
  • ебі сашимі з тигрової креветки;
  • хотате гай сашимі з морського гребінця;
  • адзі сашимі зі ставриди;
  • іка сашимі з кальмара та інші види.

Крім того, для виготовлення сашимі може використовуватися конина або мармурова яловичина (вагю сашимі).

Кальмари або креветки вживають не в сирому, а в підсмаженому або відвареному вигляді.

Як замовити сашимі

Якщо Ви хочете насолодитися смаком справжнього японського сашимі, замовити його в Києві найкраще в ресторанах мережі "Євразія", де гарантована висока якість і ідеальна свіжість продукту. У нашому меню Ви знайдете у великому асортименті суші, роли і сашимі і зможете замовити їхню доставкуонлайн прямо в меню нашого сайту або, зателефонувавши за контактним телефоном. Ви можете також забрати сашимі і самі за ціною на 25% меншою, ніж вказана в меню. 

 

Найчастіші запитання про сашимі

Що означає слово "сашимі"?

Слово сашимі означає "проколоте м'ясо". Щоб зберегти всі властивості свіжовиловленої риби, її миттєво вбивали проколюванням в око, і одразу ж занурювали в лід. 

У чому різниця між суші та сашимі?

У сашимі, на відміну від суші, не використовується рис і норі, а шматочки риби подаються на дайконі, з овочами. 

Як подати сашимі?

Сашимі подається невеликою порцією в кілька шматочків разом із соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром.

З чого готують сашимі?

Для приготування сашимі використовують свіжу сиру рибу та оброблені морепродукти, а в Японії популярне також сашимі з яловичини або конини.

Показати більше

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]