Нігірі — суші, виконані методом ліплення та виключно руками. Це не звичні нам рулетики, загорнуті в норі, а овальні, витягнуті коржики об'ємної форми, прикрашені платівками риби, салату, ікрою летючої риби, креветкою та багатьом іншим.
Як різновид суші, нігірі дуже популярні: вони мають особливий зовнішній вигляд та неймовірний смак. Нігірі у Києві професійно готують кухарі-сушисти нашої мережі ресторанів «Євразія».
Нігірі-суші готують із попередньо відвареного та заправленого за всіма канонами японської кухні рису, а зверху цей міні-коржик прикрашають тонкою часточкою лосося, вугра, тунця, спинкою тигрової креветки.
Для приготування суші-нігірі використовуються лише свіжі, якісні продукти.
У меню нашого ресторану представлені Унагі-Нігірі, Ебі-Нігірі, Магуро-Нігірі. Найпопулярніші - нігірі з лососем, в яких ви можете відчути справжній смак Країни сонця, що сходить.
Любителям справжньої японської кухні пропонуємо купити нігірі в Києві з доставкою. Замовити улюблену страву можна на сайті, заповнивши відповідний онлайн-формуляр або по телефону. Доставка можлива додому, в офіс, на природу.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]