ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
Будьте уважні! Ці страви доступні не у всіх ресторанах. ×
Бограч

Бограч

Курка копчена, свине ребро копчене, яловичина, помідори, цибуля ріпчаста, морква, картопля, болгарський перець, перець Халапеньо, паприка, розмарин
 

Ця страва містить наступні алергени: глютен
Вага
400 г

190 ₴

143 ₴

Смакує краще з:

Лимонад Малина-кокос
Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси

115 ₴ 220 г

Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси
Лимонад апельсин-маракуйя
Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода

115 ₴ 250 г

Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода
Лимонад класичний
Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.

80 ₴ 250 г

Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.
Апероль-спрітц Б/А
Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин

135 ₴ 240 г

Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин
Замовити
0(800) 60-17-17

Національна угорська кухня досить різноманітна, але щоб її скуштувати не обов'язково вирушати за кордон - бограч у Києві теж готують. Замовити смачний наваристий суп, що поєднує в собі і аромат українського борщу, і пікантність карпатської солянки можна в мережі ресторанів "Євразія".

Особливості супу бограч у ресторанах "Євразія"

Бограч вважається різновидом гуляшу, оскільки в основу страви входить дрібно нарізане м'ясо, попередньо тушковане в овочах. Традиційно пастуший суп (а саме так називають його в східній Угорщині - на батьківщині страви) готують на природі у великому казані - бограчі.

Професійні кухарі мережі ресторанів "Євразія" для приготування цього надзвичайно смачного і поживного супу використовують рецептурні спеції: мелений перець чилі, часник, паприку червону і зелену, чорний перець, корінь петрушки, часник, лавровий лист. Характерний відтінок супу виходить, завдяки великій кількості моркви і томатів. Особливої нотки додає томлена цибуля.

Бограч у Києві подають так само, як і на його батьківщині: у глибоких тарілках або керамічних горщиках, щоб довше трималося тепло. І неодмінно - зі сметаною. Відтінків страві додають маслини та свіжозрізана сезонна зелень. У сервіровку обов'язково входить хліб, який можна замінити на лаваш або брускетту.

Чому варто замовити бограч

Цей поживний суп цілком може замінити і першу, і другу страву. Як доповнення до столу варто замовити салат або сирну тарілку. М'ясо використовується різне: свинина, курка, яловичина. Вирішили замовити на обід бограч? Ціна вас також приємно здивує (страва може входити в бізнес-ланч).

Причини замовити бограч у київській мережі ресторанів "Євразія":

  • страву готують безпосередньо перед подачею;
  • для приготування використовуються тільки свіжі продукти від надійних, перевірених постачальників;
  • дотримання рецептури;
  • великі порції та красива подача.
Показати більше

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]