Курка копчена, свине ребро копчене, яловичина, помідори, цибуля ріпчаста, морква, картопля, болгарський перець, перець Халапеньо, паприка, розмарин
Вага |
---|
400 г |
190 ₴
143 ₴
Національна угорська кухня досить різноманітна, але щоб її скуштувати не обов'язково вирушати за кордон - бограч у Києві теж готують. Замовити смачний наваристий суп, що поєднує в собі і аромат українського борщу, і пікантність карпатської солянки можна в мережі ресторанів "Євразія".
Бограч вважається різновидом гуляшу, оскільки в основу страви входить дрібно нарізане м'ясо, попередньо тушковане в овочах. Традиційно пастуший суп (а саме так називають його в східній Угорщині - на батьківщині страви) готують на природі у великому казані - бограчі.
Професійні кухарі мережі ресторанів "Євразія" для приготування цього надзвичайно смачного і поживного супу використовують рецептурні спеції: мелений перець чилі, часник, паприку червону і зелену, чорний перець, корінь петрушки, часник, лавровий лист. Характерний відтінок супу виходить, завдяки великій кількості моркви і томатів. Особливої нотки додає томлена цибуля.
Бограч у Києві подають так само, як і на його батьківщині: у глибоких тарілках або керамічних горщиках, щоб довше трималося тепло. І неодмінно - зі сметаною. Відтінків страві додають маслини та свіжозрізана сезонна зелень. У сервіровку обов'язково входить хліб, який можна замінити на лаваш або брускетту.
Цей поживний суп цілком може замінити і першу, і другу страву. Як доповнення до столу варто замовити салат або сирну тарілку. М'ясо використовується різне: свинина, курка, яловичина. Вирішили замовити на обід бограч? Ціна вас також приємно здивує (страва може входити в бізнес-ланч).
Причини замовити бограч у київській мережі ресторанів "Євразія":
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]