Тунець
Кількість | Вага |
---|---|
6 шматочків | 100 г |
160 ₴
120 ₴
Текка-макі - страва для тих, хто обожнює рибу. Це класичний рол, приготований із рису, пресованих водоростей норі та тунця. В оригінальному рецепті тунець використовується сирий; в інтерпретованому - в'ялений.
Словосполучення "текка-макі" буквально перекладається, як "тунець". Тобто, макі з тунцем. Дуже смачний і поживний продукт. Може бути як самостійною стравою з приправами та соусами, так і частиною тематичного сету з ролами з риби, морепродуктів, овочів, томаго, вершкового сиру.
Особливості та переваги макі-ролів із тунцем:
Класичні текка-макі готують із відвареного круглозернистого рису, приправленого рисовим оцтом і соєвим соусом, замороженого (сирого) тунця, листів норі та васабі. Щоб риба набула форми бруска, тунець попередньо заморожують і розрізають на відповідні смужки. Як приправу використовують соєвий соус та імбир.
Різновидом класичних текка макі вважаються роли з солоним, копченим і термічно обробленим тунцем, які також мають чудовий смак.
Замовити текка-макі в Києві ви можете в мережі ресторанів японської кухні "Євразія". У нас демократичні ціни та високий рівень обслуговування. Роли з тунцем продаються на винос і з доставкою. Оформити замовлення можна за телефоном або через сайт.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]