Щасливі
години 1+1
Оберіть ресторан
Заберіть замовлення
Заберу самАКЦІЯ 1+1
з 10:00 до 22:00
0(800) 60-17-17
Замовлення приймаються з 10:00 до 22:00.
Замовили сьогодні:
2
0
9
2

Соуси

На соуси не розповсюджується дія акції «Щасливі години» в ресторанах та при замовленні «Заберу сам».

Соєвий соус

№ 1016

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г

2

грн

замовити

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г
Соус Ширачи

№ 986

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.


Вихід 0,005  г

5

грн

замовити

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.


Вихід 0,005  г
Гірчиця

№ 288

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.


Вихід 30  г
Оливкова олія

№ 757

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.


Вихід 30  г
Соус Тар-тар

№ 758

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.


Вихід 30  г
Соус Світ Чилі

№ 398

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.


Вихід 30  г
Соус Темпура

№ 753

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готується на основі соєвого соусу і міріну.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готується на основі соєвого соусу і міріну.


Вихід 30  г
Медовий майонез

№ 752

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.


Вихід 30  г
Соус Медово-гірчичний

№ 751

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.


Вихід 30  г
Соус Цезар

№ 287

Один з класичних соусів європейської кухні.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Один з класичних соусів європейської кухні.


Вихід 30  г
Соус устричний

№ 286

Це популярна китайська приправа, яку виготовляють з додаванням устричного екстракту. До складу устричного соусу також входять соєвий соус, імбир і часник.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Це популярна китайська приправа, яку виготовляють з додаванням устричного екстракту. До складу устричного соусу також входять соєвий соус, імбир і часник.


Вихід 30  г
Соус Терiякi

№ 285

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.


Вихід 30  г
Соус Ланч-кiнг

№ 284

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.


Вихід 30  г
Соус Барбекю

№ 298

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.


Вихід 30  г
Які соус

№ 173

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г
Кетчуп

№ 169

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.


Вихід 30  г
Соус Спайсі

№ 168

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г
Горіховий соус

№ 170

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г
Унагі соус

№ 172

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г

10

грн

замовити

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г

ПРИ ОТРИМАННІ ЗАМОВЛЕННЯ ОБОВ`ЯЗКОВО ОДЯГНІТЬ МАСКУ ТА ЗБЕРІГАЙТЕ ДИСТАНЦІЮ

 

Обслуговування гостей всередині закладу, на літніх майданчиках та видача замовлень на виніс здійснюється згідно з Розпорядженням Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації №58 та Постановою Головного санітарного лікаря України №32.

«Заберу сам»
0(800) 60-17-17