Соуси

На соуси не розповсюджується дія акції «Щасливі години» в ресторанах та при замовленні «Заберу сам».

№ 1016

Традиційний соус паназиатской кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г

2

грн

Традиційний соус паназиатской кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г

№ 2684

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.


Вихід 0,005  г

5

грн

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.


Вихід 0,005  г

№ 558

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.


Вихід 30  г

10

грн

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.


Вихід 30  г

№ 574

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.


Вихід 30  г

10

грн

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.


Вихід 30  г

№ 575

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.


Вихід 30  г

10

грн

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.


Вихід 30  г

№ 572

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.


Вихід 30  г

10

грн

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.


Вихід 30  г

№ 573

Вишукане доповнення до страв з м'яса або птиці. Особливо добре соус поєднується з більш жирним м'ясом, стейками будь прожарювання, так як має відтінок кисло-солодкого смаку.


Вихід 30  г

10

грн

Вишукане доповнення до страв з м'яса або птиці. Особливо добре соус поєднується з більш жирним м'ясом, стейками будь прожарювання, так як має відтінок кисло-солодкого смаку.


Вихід 30  г

№ 570

Традиційний японський соус, що подається до пельменів Гёдза. Готується на основі соєвого соусу, оцту і спецій.


Вихід 30  г

10

грн

Традиційний японський соус, що подається до пельменів Гёдза. Готується на основі соєвого соусу, оцту і спецій.


Вихід 30  г

№ 569

Традиційний японський пікантний вершковий соус. Соус додасть до будь-якої страви більш тонкий смак.


Вихід 30  г

10

грн

Традиційний японський пікантний вершковий соус. Соус додасть до будь-якої страви більш тонкий смак.


Вихід 30  г

№ 565

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готовоітся на підставі соєвого соусу і міріна.


Вихід 30  г

10

грн

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готовоітся на підставі соєвого соусу і міріна.


Вихід 30  г

№ 561

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.


Вихід 30  г

10

грн

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.


Вихід 30  г

№ 555

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.


Вихід 30  г

10

грн

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.


Вихід 30  г

№ 554

Незвичайний соус — просто знахідка для гурманів! Він пікантний, має концентрований смак, насичений сонячний колір і часниковий аромат.


Вихід 30  г

10

грн

Незвичайний соус — просто знахідка для гурманів! Він пікантний, має концентрований смак, насичений сонячний колір і часниковий аромат.


Вихід 30  г

№ 556

Один з класичних соусів європейської кухні.


Вихід 30  г

10

грн

Один з класичних соусів європейської кухні.


Вихід 30  г

№ 553

Це популярна китайська приправа, яку виготовляють з додаванням устричного екстракту. До складу устричного соусу також входять соєвий соус, імбир і часник.


Вихід 30  г

10

грн

Це популярна китайська приправа, яку виготовляють з додаванням устричного екстракту. До складу устричного соусу також входять соєвий соус, імбир і часник.


Вихід 30  г

№ 552

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.


Вихід 30  г

10

грн

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.


Вихід 30  г

№ 551

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.


Вихід 30  г

10

грн

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.


Вихід 30  г

№ 568

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.


Вихід 30  г

10

грн

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.


Вихід 30  г

№ 571

Базовий соус тайської кухні. Соус універсальний в застосуванні, прекрасно поєднується як з куркою, так і зі свининою, овочами, креветками і тофу.


Вихід 30  г

10

грн

Базовий соус тайської кухні. Соус універсальний в застосуванні, прекрасно поєднується як з куркою, так і зі свининою, овочами, креветками і тофу.


Вихід 30  г

№ 564

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г

10

грн

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г

№ 559

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.


Вихід 30  г

10

грн

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.


Вихід 30  г

№ 557

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г

10

грн

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г

№ 560

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г

10

грн

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г

№ 563

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г

10

грн

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г
«Заберу сам»
(044) 500-17-17