Курка, кляр, ріпчаста цибуля, консервований ананас, болгарський перець, зелена цибуля, кисло-солодкий соус, соус Чилі гарлік
Вага |
---|
350 г |
265 ₴
199 ₴
Курка з кисло-солодким соусом - азіатська страва, яка стала культовою в Європі та США. Ніжне куряче м'ясо в поєднанні з болгарським перцем, ананасом і кисло-солодким соусом підійде на сніданок, обід і вечерю навіть тим, хто дотримується правильного харчування.
У нашому ресторані ми готуємо страву за авторським рецептом, який встиг полюбитися нашим клієнтам. Гостро-солодкий соус для курки відіграє в цьому особливу роль - водночас освіжний, пряний і солодкуватий, він відмінно доповнює м'ясо і залишає приємний післясмак.
Ця страва для тих, хто любить баланс у всьому, адже поєднання різноманітних смаків - основна перевага курки в кисло-солодкому соусі. Як додаткові інгредієнти додають:
Куряче м'ясо готують у клярі, додають овочі та фрукти, приправляють кисло-солодким соусом до курки та соусом чилі-гарлик. Цей рецепт здається простим, але насправді процес складається із сотні важливих нюансів, які необхідно враховувати, щоб отримати першокласний результат.
Замовити курку в кисло-солодкому соусі для вечірки, сімейного свята або вечері - просто: додайте страву до кошика, оплатіть замовлення та очікуйте на доставку.
Ресторан "Євразія" - це не тільки смачна їжа, а й високі стандарти обслуговування. Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому ретельно пакуємо страву перед доставкою. Оцініть смак кисло-солодкого соусу для курки та обов'язково поділіться своїми враженнями!
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]