МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ
МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ
Будьте уважні! Ці страви доступні не у всіх ресторанах. ×
Шаурма з куркою на мангалі

Шаурма з куркою на мангалі

Лаваш, куряче стегно, картопля, томатна сальса, пекінська капуста, консервовані огірки, соус Тар-тар, соус Червоний гриль, соус Грибний гриль

Доступно лише в ресторані на Нивках

Ця страва містить наступні алергени: соя, яйця, глютен, лактоза, гірчиця, молюски
Вага
230 г

165 ₴

Смакує краще з:

Узвар
сухофрукти, цукор

250 мл 55

1000 мл 150

сухофрукти, цукор
Лимонад класичний
Лимон, лимонний фреш, газована вода.

245 мл 75

1000 мл 200

Лимон, лимонний фреш, газована вода.
Лимонад апельсин-маракуйя
Сік апельсин, маракуйя с/м, сироп маракуйя,цукровий сироп, лимонний фреш, апельсин, лимон

260 мл 95

1000 мл 250

Сік апельсин, маракуйя с/м, сироп маракуйя,цукровий сироп, лимонний фреш, апельсин, лимон
Мохіто класичний (Б/А)
Лайм, м'ята, 7-АП

115 ₴ 215 г

Лайм, м'ята, 7-АП

Шаурма з куркою в Києві - один із найпопулярніших видів страв. Якщо її правильно приготувати, вона виходить неймовірно смачною, соковитою і ситною. Секрет криється в особливостях приготування на мангалі.

Для ідеальної курячої шаурми важливо дотримуватися кількох ключових аспектів:

  1. вибір м'яса - найкраще підійде філе або стегно курки, бажано з невеликою кількістю жиру, що дасть змогу м'ясу залишатися соковитим під час готування;

  1. маринад - перед процесом м'ясо необхідно замаринувати в соусі, щоб надати йому насиченого смаку. Ідеальний варіант - суміш йогурту, часнику, спецій і лимонного соку;

  1. приготування на мангалі - нарізане м'ясо нанизують на рожен і підсмажують над вугіллям. Важливо стежити, щоб воно підрум'янилося рівномірно з усіх боків;

  1. добавки - крім м'яса, до шаурми входять овочі (помідори, картопля, пекінська капуста, мариновані огірки, цибуля), соуси (часниковий, гострий, сметанний), лаваш або піта.

Ресторан "Євразія" пропонує замовити шаурму в Києві та насолодитися смачною, ароматною, соковитою стравою. Це особливо прекрасний варіант для тих, у кого не вистачає часу готувати.

Особливості шаурми в ресторанах "Євразія"

Мережа ресторанів "Євразія" славиться автентичною і смачною шаурмою. Фірмовий секрет криється у використанні свіжих і якісних інгредієнтів, тому й доставка шаурми додому користується неймовірною популярністю.

Кухарі "Євразії" ретельно підбирають м'ясо, овочі та соуси, щоб кожен компонент страви був ідеальної якості. Для приготування шаурми використовуються спеціальні промислові мангали, що дає змогу домогтися рівномірного просмажування й апетитної скоринки.

Особлива увага приділяється правильній збірці шаурми. Тонкі коржі з тіста обов'язково прогрівають. Начинку укладають особливим чином, щоб смаки інгредієнтів гармонійно поєднувалися. У результаті виходить по-справжньому апетитна і збалансована страва, яку хочеться замовляти знову і знову. До того ж ціна на шаурму в Києві прийнятна, а якість їжі - завжди найкраща.

Замовити шаурму в Києві: корисно чи шкідливо?

Дуже важливо перед тим як замовити шаурму в Києві, вибрати заклад з хорошою репутацією, якому довіряють відвідувачі. У ресторані "Євразія" дотримуються вимог правильного вибору свіжих і якісних інгредієнтів, а наші кухарі володіють технікою приготування найсмачнішої та найпоживнішої шаурми.

Страва містить білки та вуглеводи. Овочі забезпечують надходження вітамінів і мінералів. Якщо не зловживати соусами та додатковими інгредієнтами - то шаурма в Києві може бути досить збалансованим, корисним і поживним перекусом.

Тому, якщо ви вирішили замовити шаурму в Києві, важливо обирати перевірені ресторани та кафе, які відомі високим рівнем якості та свіжості продуктів. Тоді шаурма стане смачним і корисним снеком, який допоможе швидко відновити сили.

Якщо ви хочете замовити по-справжньому смачну та якісну шаурму додому - зверніться до ресторанів "Євразія", де готують найкращу шаурму в місті! Фірмовий рецепт, свіжі інгредієнти та професіоналізм кухарів гарантують відмінний результат.

Показати більше
Замовити
0(800) 60-19-19