Найяскравіші моменти чергового «Свята лосося» у сюжеті видання «Інформатор»:
Японська кухня у нашій країні настільки вдало адаптувалася, що суші увійшли у звичний раціон багатьох гурманів. Але прийшов час дивувати жителів Києва чимось незвичайним. Це і зробила відома мережа ресторанів ««Евразия». Щомісяця тут на «Святі лосося» навчають гостей, як правильно готувати суші.
Раз на місяць в «Евразия» проходить кулінарне шоу та майстер-клас з приготування суші, сашимі і стейків з лосося. Крім цього, всіх гостей пригощають японськими ласощами. Інформатор побував на «Святі лосося» 7 лютого і розповідає, чому варто його відвідати.
Кожної першої п'ятниці місяця в одному із закладів ««Евразия» в Києві проходить «Свято лосося». Це особливий день, коли кожен гість може стати причетним до створення тих самих суші. Традиційно майстер-клас проводить Денис Кравченко — Бренд-шеф мережі ресторанів. У цей день Денис виходить в зал до гостей і відкриває завісу щоденної роботи кухні. Жодне «Свято лосося» не обходиться без головного героя свята — риби. В «Евразия» свіжий лосось постачають з Норвегії, де його якість суворо контролюється законодавством.
На останній майстер-клас Бренд-шеф взяв цілого 6-кілограмового лосося і перед гостями обробляв рибу, ділячись кулінарними секретами. Обов'язковий ритуал заходу — селфі з лососем, за яким на свято приходить чимало гостей. В інтерактивній формі Денис Кравченко ділиться тонкощами приготування риби. Зізнається, що любить виходити в зал і завжди відкритий до питань своїх гостей.
Мабуть, найприємніша частина «Свята лосося» — це безумовно приготування самих суші, сашимі, нігірі і стейків з лосося. По черзі до шефа підходять гості і створюють разом з ним бажану страву. Далі власноруч приготовлені суші кожен забирає собі за столик і пробує на смак. Якщо ж ви не брали участі в майстер-класі — не біда. Шеф зі своїми помічниками приготує стільки суші, щоб їх зміг спробувати кожен.
Найкраще дізнатися заздалегідь, в якому із закладів «Евразия» буде проходити наступне «Свято лосося» і завчасно забронюйте столик. Адже у такі дні в ресторані справжній аншлаг, а бажаючих потрапити на захід багато.
Коли: перша п'ятниця місяця, 19:00
Забронювати столик по телефону: (044) 338-10-10
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]