«Повна зала гостей та «запара» на кухні — це те, що надихає мене щодня!» — кредо, яким керується в своїй роботі Денис Кравченко, наш Бренд-шеф.
Читайте про секретні рецепти «євразійської» кухні та подробиці кар’єри Дениса в його інтерв’ю журналу «Millenium Club».
Жінки ніколи не перестануть захоплюватися виглядом чоловіка на кухні. А якщо він в цей час не їсть, а готує — це взагалі божественне видовище!
Денис Кравченко не просто готує, він — справжній віртуоз. Його кухарське мистецтво оцінено повною мірою, адже Денис — бренд-шеф мережі ресторанів «Євразія».
Читайте у «Millenium Club» № 11 (170) вересень 2018.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]