Представник «Євразії» – Олександр Тандура розповів про роботу ресторанів в умовах карантину.
Одним зі спікерів вебінару був і представник «Євразії» – Олександр Тандура, який розповів про практичний досвід входження ресторанів в карантин, підтримання функціонування ресторану під час карантину без видачі замовлень, а також про запуск роботи та, власне, роботу ресторанів в умовах карантину.
«Участь в ролі спікера на такому заході була новим досвідом для мене. Оскільки в умовах карантину дозволено проводити тренінги тільки онлайн, це викликає певні технічні незручності – я не міг чути своїх слухачів і не бачив зворотної реакції від них, але, через те, що тема була близькою мені, це давало впевненість. Хотів би відзначити рівень підготовки організаторів, та високу зацікавленість гостей заходу. Дякую за запрошення», – зазначив Олександр.
Також на вебінарі були розглянуті питання щодо оновлених санітарних вимог на підприємствах громадського харчування, відповідальності за порушення законодавства, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусної інфекції, найефективніших методів профілактики розповсюдження вірусу в закладах громадського харчування та готелях, змін законодавства та доповнень у зв’язку з послабленням обмежень та поетапним виходом з карантину та інші.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]