«Свято лосося» в «Євразії» на Подолі (фотозвіт)

11 березня 2020

«Смачно та весело» — у ресторані на Подолі пройшло чергове традиційне «Свято лосося». З посмішками та гарним настроєм — саме так наші кухарі зустріли гостей березневого кулінарного свята. Відвідувачі були у захваті від гігантських розмірів головного героя події — норвезького лосося, а також запам'ятали багато корисної інформації про страви, які можна з нього приготувати. Не обійшлося і без постійного ритуалу, селфі з рибою та Бренд-шефом мережі, Денисом Кравченко. 

Пропонуємо переглянути фото події та отримати власну порцію позитива!

[gallery]

«Свято лосося» — це справжнє шоу, де кожен стане свідком екшену та відчує атмосферу кухні одного з рибних ресторанів, де Шеф-кухарі демонструють свою майстерність у володінні  ножем та розбиранні лосося. Вони поділяться з вами своїми кулінарними знаннями та досвідом, а також навчать усіх охочих робити суші, сашимі та стейки з лосося. 

У «Євразії» ми готуємо суші лише з найсвіжішої риби, в чому ви впевнитеся, побачивши все на власні очі. 

Слідкуйте за анонсами наступного «Свята лосося» на сторінці події у Facebook.
 

Інші новини

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]

Замовити
0(800) 60-19-19