Свіжий лосось, нові знання та незабутні емоції — 10 січня у «Євразії» пройшло традиційне «Свято лосося».
Цього разу, 10 січня, «Свято лосося» зустріли відвідувачі ресторану на Бессарабці.
Гості події на декілька годин стали свідками справжнього екшену, та, ніби потрапили до кухні одного з рибних ресторанів, де кухарі демонстрували свою майстерність у володінні ножем та розбиранні лосося.
Шеф-кухар — Олексій Петренко — допоміг гостям опанувати техніки нарізання сашимі та стейків з лосося, а також поділився корисними лайфхаками, які їм точно знадобляться у майбутньому.
На завершення вечору усі ласували власноруч створеними суші та сашимі.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]