Декілька цитат з інтерв'ю Оксани Тихоненко журналу «Millenium».
«Зараз ми робимо акцент на здоровому харчуванні, доповнюючи меню стравами, які відповідають цій категорії, зберігши їх смак і користь. Серед новинок: кілька страв з качкою та оселедцем, тартар і нові роли.Особливою стравою в нашому меню — є фірмовий форшмак від нашого бренд-шефа. А також ми пропонуємо вам спробувати устриці, які нещодавно з'явилися у меню».
«На жаль зовсім маленький відсоток населення бажає заглиблюватися в наявні проблеми екології та екосистеми. «Євразія» — один із перших ресторанів, у якому було запроваджено використання екосоломинок для напоїв та екопакетів, а також вже протягом декількох років ми опікуємося благоустроєм столичного парку «Нивки»: прибираємо сміття, саджаємо дерева. Наша команда — за збереження та захист довкілля, отже закликаємо всіх українців долучатися до нашої спільної мети».
Читайте повну версію інтерв'ю в журналі «Millenium».
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]