Нове інтерв'ю Оксани Тихоненко журналу «Millenium»

04 листопада 2020

Декілька цитат з інтерв'ю Оксани Тихоненко журналу «Millenium».

Про відкриття ресторану у карантинний період, новинки меню та еко-friendly формат мережі —  в інтерв'ю керуючої партнерки ресторанів «Євразія» Оксани Тихоненко журналу «Millenium».

Про розвиток

«Навесні під час карантину ми дуже швидко відреагували на зміни, перейшовши на безконтактне меню й оплату, посиливши заходи безпеки, а також, в цей непростий час, побудували найбільший ресторан мережі площею 1000 кв.м. у ТРЦ «Retroville».
То ж, можна сміливо зазначити, що криза нас не тільки згуртувала і надихнула, а й направила до нових векторів розвитку».

Про нове меню

«Зараз ми робимо акцент на здоровому харчуванні, доповнюючи меню стравами, які відповідають цій категорії, зберігши їх смак і користь. Серед новинок: кілька страв з качкою та оселедцем, тартар і нові роли.Особливою стравою в нашому меню — є фірмовий форшмак від нашого бренд-шефа. А також ми пропонуємо вам спробувати устриці, які нещодавно з'явилися у меню».

Про есо-friendly формат

«На жаль зовсім маленький відсоток населення бажає заглиблюватися в наявні проблеми екології та екосистеми. «Євразія» — один із перших ресторанів, у якому було запроваджено використання екосоломинок для напоїв та екопакетів, а також вже протягом декількох років ми опікуємося благоустроєм столичного парку «Нивки»: прибираємо сміття, саджаємо дерева. Наша команда — за збереження та захист довкілля, отже закликаємо всіх українців долучатися до нашої спільної мети».
 

Читайте повну версію інтерв'ю в журналі «Millenium».

Інші новини
«Заберу сам»
0(800) 60-17-17