Натхнення для створення нового меню наш Бренд-шеф Денис Кузнецов отримав під час нещодавньої подорожі до Сінгапуру, Гонконгу та Макао.
Саме оригінальне трактування кухнї Південно-Східної Азії знайшло втілення в більше ніж 20 нових стравах.
Бренд-шеф мережі ресторанів і суші-барів «Євразія» Денис Кравченко вирішив суттєво оновити основне меню. Надихнувшись кухнею Південно-Східної Азії, яку Денис дізнався з іншого боку під час своєї подорожі в Сінгапур, Гонконг і Макао, він розробив меню з урахуванням азіатського тренду в сучасній кухні. Так в меню з'явилося більше двадцяти нових позицій.
З січня в усіх закладах мережі можна спробувати рол з грибами і рапанами, рол з фламбованим лососем і дегідрованою цибулею, сингапурський суп Лакса на кокосовому молоці, сашимі з тунця в новому стилі (тунець, фірмова заправка на основі соусу шисо), парові булочки бао з куркою і з бобами едамаме, тофу в кисло-солодкому соусі з спаржевої квасолею і болгарським перцем.
Читайте в огляді зимових ресторанних новинок на BIT.ua: eda.bit.ua/2019/01/winter-menu
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]