Нещодавно «Євразія» отримала статус «Компанії року 2018» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Ця відзнака дуже важлива для нашої команди, адже є підтвердженням ефективності наших зусиль та високої довіри клієнтів.
Також керівників мережі було відзначено особистими нагородами. Керуючу мережею — Ксенію Євгенієву — нагороджено Орденом «За досягнення у галузі ресторанного бізнесу».
Оксана Тихоненко, керуюча партнерка мережі, отримала нагороду «Керівник року 2018» — за високий професіоналізм, ефективне управління та отримання підприємством права першості в галузі ресторанного бізнесу.
Місією «Євразії» завжди було прагнення закохати гостей у страви японської та європейської кухонь. І ми дуже раді, що, завдяки постійному покращенню сервісу та рівню послуг — нам це вдається.
Оксана Тихоненко, керуюча партнерка мережі:
— У чому секрет «Євразії»?
«Секрету немає, ми просто намагаємося робити все з душею, максимально смачно і швидко. Кожен наш співробітник і керівник чітко розуміє своє місце і свою місію в компанії. Ми намагаємося бути ближче до кожного гостя. Новинки в меню, доступна ціна і постійні акції — ось запорука успіху».
Ксенія Євгенієва, керуюча мережею:
«Команда — основна складова успіху «Євразії». Ми не просто колеги, а спільні по духу союзники, які мають однакові життєві та професійні цінності. Адже, якщо команда розділяє цінності компанії, втілити у життя можна будь-яку бізнес-ідею. Це надзвичайно круто, коли ти працюєш з людьми, яка з тобою на одній хвилі»!
Кухня «Євразії» — це унікальне поєднання японських та європейських страв, серед яких для всіх знайдеться щось особливе і до смаку. Широкий асортимент страв: бургери, піца, салати, бізнес-ланчі та сніданки, роли та асорті-сети, гарніри, гарячі страви та десерти. Окреме «Дитяче меню», розділ страв «До пива» та спеціальне «Фітнес меню».
Окрім того, декілька разів на рік ми готуємо спеціальні сезонні пропозиції зі страв та напоїв, слідкуємо за світовими ресторанними трендами і пропонуємо гостям новинки, які потім стають частиною нашого постійного меню.
Перший заклад відчинив свої двері у червні 2007 року в ТЦ «Плазма». На сьогодні — 22 заклади щодня радують жителів столиці.
Ми вперше на українському ринку, починаючи з 2014 року, масштабно запропонували гостям послугу замовлення «з собою» — «Заберу сам». На сьогоднішній день цією послугою користується 50 000 клієнтів щомісяця.
Наші постійні акції «Щасливі години», коли гості отримують дві порції страви, за ціною однієї, та «Заберу сам» — стали настільки улюбленими серед наших гостей, що вони є своєрідною візитною карткою мережі.
У 2016 році компанія «Євразія» стала партнером проекту благодійного фонду «Життєлюб» — «Обід без бід». Мета проекту — надати людям похилого віку, яким не вистачає грошей на їжу, безкоштовне харчування.
Все починалося з однієї точки безкоштовного харчування на Подолі, а на даний момент таких точок вже 8 і 10 ресторанів мережі ресторанів і суші-барів «Євразія» щотижня привозять обіди в усі точки. Страви для літніх людей, готуються кухарями «Євразії» тільки з якісних продуктів, які використовуються також і для приготування страв в самих ресторанах.
Компанія «Євразія» підтримує прагнення своїх гостей і персоналу вести здоровий спосіб життя. Щорічно ми виступаємо як партнером, так і учасником різних спортивних заходів.
«Nova Poshta Kyiv Half Marathon», «Wizz Air Kyiv City Marathon», «INTERSPORT RUN UA», «RACE NATION», турнір з футболу «Кубок Незалежності» — це лише неповний перелік подій, організації яких сприяла «Євразія».
У ресторанах нашої мережі регулярно проводяться благодійні кулінарні майстер-класи. Діти, які потребують особливої уваги і турботи, отримують можливість відчути себе майстерними кулінарами. Ми раді, що можемо зробити життя дітей щасливішим та допомагати втілювати їх бажання і мрії.
Команда — основна складова успіху «Євразії». На плечах співробітників ресторану лежить велика відповідальність перед гостями, адже кожен гість повинен відчувати себе комфортно і затишно в будь-якому з ресторанів.
Задля підвищення рівня сервісу компанія часто проводить різні внутрішні конкурси та змагання для своїх співробітників, які допомагають їм зростати як професійно, так і особистісно.
Основна відмінна риса якісних ресторанних мереж у тому, що, незалежно від закладу мережі, гість повинен отримати страви однакової якості, в однаковий термін подачі і отримати однаково високий рівень сервісу.
Найголовніше для нас — довіра клієнтів. І саме завдяки ній «Євразія» — визнаний лідер галузі, що підтверджено нагородами:
І цьогорічна відзнака, — «Компанія року 2018» — ще один доказ того, що ми на правильному шляху.
Дякуємо партнерам, гостям та команді за цей успіх!
Нещодавно «Євразія» отримала статус «Компанії року 2018» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Ця відзнака дуже важлива для нашої команди, адже є підтвердженням ефективності наших зусиль та високої довіри клієнтів.
Також керівників мережі було відзначено особистими нагородами. Керуючу мережею — Ксенію Євгенієву — нагороджено Орденом «За досягнення у галузі ресторанного бізнесу».
Оксана Тихоненко, керуюча партнерка мережі, отримала нагороду «Керівник року 2018» — за високий професіоналізм, ефективне управління та отримання підприємством права першості в галузі ресторанного бізнесу.
Місією «Євразії» завжди було прагнення закохати гостей у страви японської та європейської кухонь. І ми дуже раді, що, завдяки постійному покращенню сервісу та рівню послуг — нам це вдається.
Оксана Тихоненко, керуюча партнерка мережі:
— У чому секрет «Євразії»?
«Секрету немає, ми просто намагаємося робити все з душею, максимально смачно і швидко. Кожен наш співробітник і керівник чітко розуміє своє місце і свою місію в компанії. Ми намагаємося бути ближче до кожного гостя. Новинки в меню, доступна ціна і постійні акції — ось запорука успіху».
Ксенія Євгенієва, керуюча мережею:
«Команда — основна складова успіху «Євразії». Ми не просто колеги, а спільні по духу союзники, які мають однакові життєві та професійні цінності. Адже, якщо команда розділяє цінності компанії, втілити у життя можна будь-яку бізнес-ідею. Це надзвичайно круто, коли ти працюєш з людьми, яка з тобою на одній хвилі»!
Кухня «Євразії» — це унікальне поєднання японських та європейських страв, серед яких для всіх знайдеться щось особливе і до смаку. Широкий асортимент страв: бургери, піца, салати, бізнес-ланчі та сніданки, роли та асорті-сети, гарніри, гарячі страви та десерти. Окреме «Дитяче меню», розділ страв «До пива» та спеціальне «Фітнес меню».
Окрім того, декілька разів на рік ми готуємо спеціальні сезонні пропозиції зі страв та напоїв, слідкуємо за світовими ресторанними трендами і пропонуємо гостям новинки, які потім стають частиною нашого постійного меню.
Перший заклад відчинив свої двері у червні 2007 року в ТЦ «Плазма». На сьогодні — 22 заклади щодня радують жителів столиці.
Ми вперше на українському ринку, починаючи з 2014 року, масштабно запропонували гостям послугу замовлення «з собою» — «Заберу сам». На сьогоднішній день цією послугою користується 50 000 клієнтів щомісяця.
Наші постійні акції «Щасливі години», коли гості отримують дві порції страви, за ціною однієї, та «Заберу сам» — стали настільки улюбленими серед наших гостей, що вони є своєрідною візитною карткою мережі.
У 2016 році компанія «Євразія» стала партнером проекту благодійного фонду «Життєлюб» — «Обід без бід». Мета проекту — надати людям похилого віку, яким не вистачає грошей на їжу, безкоштовне харчування.
Все починалося з однієї точки безкоштовного харчування на Подолі, а на даний момент таких точок вже 8 і 10 ресторанів мережі ресторанів і суші-барів «Євразія» щотижня привозять обіди в усі точки. Страви для літніх людей, готуються кухарями «Євразії» тільки з якісних продуктів, які використовуються також і для приготування страв в самих ресторанах.
Компанія «Євразія» підтримує прагнення своїх гостей і персоналу вести здоровий спосіб життя. Щорічно ми виступаємо як партнером, так і учасником різних спортивних заходів.
«Nova Poshta Kyiv Half Marathon», «Wizz Air Kyiv City Marathon», «INTERSPORT RUN UA», «RACE NATION», турнір з футболу «Кубок Незалежності» — це лише неповний перелік подій, організації яких сприяла «Євразія».
У ресторанах нашої мережі регулярно проводяться благодійні кулінарні майстер-класи. Діти, які потребують особливої уваги і турботи, отримують можливість відчути себе майстерними кулінарами. Ми раді, що можемо зробити життя дітей щасливішим та допомагати втілювати їх бажання і мрії.
Команда — основна складова успіху «Євразії». На плечах співробітників ресторану лежить велика відповідальність перед гостями, адже кожен гість повинен відчувати себе комфортно і затишно в будь-якому з ресторанів.
Задля підвищення рівня сервісу компанія часто проводить різні внутрішні конкурси та змагання для своїх співробітників, які допомагають їм зростати як професійно, так і особистісно.
Основна відмінна риса якісних ресторанних мереж у тому, що, незалежно від закладу мережі, гість повинен отримати страви однакової якості, в однаковий термін подачі і отримати однаково високий рівень сервісу.
Найголовніше для нас — довіра клієнтів. І саме завдяки ній «Євразія» — визнаний лідер галузі, що підтверджено нагородами:
І цьогорічна відзнака, — «Компанія року 2018» — ще один доказ того, що ми на правильному шляху.
Дякуємо партнерам, гостям та команді за цей успіх!
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]