День гумору в «Євразії»

02 квітня 2019

«Хто не готує той не їсть!»: як жартували в День гумору в «Євразії».

Вчора в ресторані на Теремках, відбувся вже традиційний «День навиворіт»: наше керівництво помінялися місцями з офіціантами, барменами, адміністраторами, і цілий день працювали в залі, на кухні та барі.
 

Цього року ми вирішили не просто пожартувати, а провести наш традиційний «День навиворіт» .

Вчора в ресторанів на Теремках керівництво мережі, менеджери та директори, спробували свої сили у ролі офіціантів та барменів, кухарів та сушистів, хостес та адміністраторів.

[gallery]

Деякі з них, наприклад, шеф-кухар Денис Кравченко, цілий день виконував роботу сушиста, а Тихоненко Оксана управляючий партнер зустрічала гостей.

А гостями їх закладу були усі ті, хто щодня виконує цю роботу на кухні, барі та у залі наші кухарі, сушисти, офіціанти і бармени, адже хто, як не вони, можуть гідно оцінити роботу «шефів». Варто відзначити, що керівництво пройшло стажування на відмінно.

Подібні заходи дійсно об’єднують колектив та сприяють порозумінню в команді.
 
Це був челендж для всіх «стажерів», адже робити те, до чого зовсім не звик — це справжній вихід із зони комфорту.
 
Ділимося з вами фото цього незвичайного дня.
 
P.S. Від імені керівництва — спасибі за гарні чайові! 

Інші новини

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]

Замовити
0(800) 60-19-19