Вчора в ресторанів на Теремках керівництво мережі, менеджери та директори, спробували свої сили у ролі офіціантів та барменів, кухарів та сушистів, хостес та адміністраторів.
[gallery]
Деякі з них, наприклад, шеф-кухар Денис Кравченко, цілий день виконував роботу сушиста, а Тихоненко Оксана — управляючий партнер — зустрічала гостей.
А гостями їх закладу були усі ті, хто щодня виконує цю роботу на кухні, барі та у залі — наші кухарі, сушисти, офіціанти і бармени, адже хто, як не вони, можуть гідно оцінити роботу «шефів». Варто відзначити, що керівництво пройшло стажування на відмінно.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]