Куряче стегно, морква, цукіні, локшина, кріп, перепелине яйце
Вага |
---|
300 г |
150 ₴
113 ₴
Курячий бульйон — одна з найулюбленіших гарячих страв наших гостей, які цінують ситні корисні обіди. Він актуальний у будь-яку пору року, якщо хочеться чогось домашнього, простого та ситного.
Наш бульйон з курки має для багатьох звичний, рідний смак – немов зварений удома. У ньому немає нічого зайвого, він приготовлений з любов'ю та турботою в кожній ложці. Не надто жирний, але й не рідкий. Це золота середина, яка робить страву універсальною — і для повсякденного обіду, і для легкої вечері.
Ми варимо бульйон з м'ясистої курки, не використовуючи концентратів, підсилювачів смаку чи штучних добавок. Тільки натуральні інгредієнти, тривале варіння на слабкому вогні й трохи запашного перцю з лавровим листом — саме так досягається глибина смаку, знайома з дитинства.
Секрет криється у простоті. Наш курячий суп приготований з тих продуктів, які люблять дорослі та діти, тому він завжди є затребуваним у нашому меню:
Наш суп легко впізнати з першої ложки. Ніжний, з характерним смаком, він одразу викликає асоціації з домом. Прозорий, трохи бурштиновий, він наповнює енергією. Курячий бульйон з вермішеллю зігріває в холодну погоду, піднімає настрій у похмурий день та допомагає відновитися після важкого дня, знімаючі втому.
З давніх давен наваристий бульйон на курці вважався стравою для хорошого травлення. Сьогодні курячий бульйон з локшиною рекомендують дієтологи та лікарі як легку, поживну та відновлюючу страву. Усього одна тарілка супу на день дає:
Бульйон з локшиною — проста страва, яка має все необхідне: і смак, і користь, і душевність.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]