Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.
Рис, креветка тигрова, Шиїтаке, куряче яйце, часник, цибулевий кранч, зелена цибуля, кунжутне масло
Вага |
---|
285 г |
265 ₴
199 ₴
285 ₴ 205 г
Тепаньякі з креветками - одна з популярних страв японської кухні. Вона готується з поживних і знайомих нам інгредієнтів, ефектно подається до столу і має неповторний аромат.
Простими словами, Тепаньякі - це смажений рис із креветками, який готується на відкритій розпеченій сталевій плиті. Лише на перший погляд здається, що рис із креветками - проста страва, але приготування має секрети, які криються в додаткових компонентах. Саме вони дають апетитний смак і аромат.
Інгредієнти Тепаньяки з креветками:
У мережі ресторанів "Євразія" Тепаньякі з креветками готують за класичною японською рецептурою, зі збереженням унікальних особливостей. Для приготування використовують свіжі морепродукти та інгредієнти, які роблять страву корисною і легкою. Подається вона на спеціальному сервірувальному посуді, що зберігає тепло, що дає змогу насолоджуватися нею протягом усього обіду.
Скуштувати Тепаньякі можна не тільки в наших ресторанах, а й замовити доставку додому або на роботу. Для цього натисніть кнопку "Замовити" на сторінці страви, перейдіть у кошик і додайте свої контактні дані для нашого кур'єра. Якщо захочете забрати замовлення самостійно - ми подаруємо вам знижку 25%.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]