Місо бульйон, лосось, вершки, сир Чедер, гриби Муер, водорості Вакаме, сир Тофу, зелена цибуля
Вага |
---|
275 г |
225 ₴
169 ₴
У японців місо суп із лососем вважається найпопулярнішим у списку перших національних страв. Його поширеність продиктована не тільки простотою приготування, а й неймовірним смаком, а дієтологи відзначають його не перебільшену користь для здоров'я людини. Самураї вірили, що місо зміцнює їхню волю, силу духу, дарує довголіття.
Суп місо з лососем - один із різновидів японської страви. Для приготування також використовуються креветки, мідії та інші морепродукти. Червона риба - ключовий компонент. Саме м'якоть лосося дає бульйону даші особливий аромат, який повністю розкривається на тлі ніжного вершкового смаку.
Головна особливість класичного супу в тому, що його компоненти готуються окремо і тільки після готовності з'єднуються в одній ємності. Тому місо суп з рибою ідеально підійде для пісного меню і тим, хто дотримується дієти.
Поціновувачі азіатської кухні добре знають цей суп, оскільки він справді смачний, ситний і неймовірно поживний. Приготувати місо можна і вдома, але досвідчені кухарі знають секрети правильного японського супу - варто довіритися їхньому професіоналізму.
Вершковий суп із лососем у доставці теж є - замовити страву можна через сайт або телефоном. Суп часто входить у меню бізнес-ланчу. Уточнюйте інформацію в менеджера або офіціанта.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]