Замовте страви
Оберіть ресторан
Заберіть замовлення
Заберу сам
з 10:00 до 00:00
(044) 500-17-17
Замовлення приймаються з 10:00 до 00:00.

Гарячі страви

№ 2028

Шматочки соєвого сиру Тофу обсмажені з овочами (болгарський перець, спаржева квасоля, морква, червона цибуля) в кисло-солодкому соусі


Вихід 305  г

85

грн

Шматочки соєвого сиру Тофу обсмажені з овочами (болгарський перець, спаржева квасоля, морква, червона цибуля) в кисло-солодкому соусі


Вихід 305  г

№ 2029

Інтерпритація класичної китайської страви, окунь на шкірі, обсмажений у фритюрі, з чорним грибом Муер та овочами в пікантному солодкуватому соусі


Вихід 250  г

151

грн

Інтерпритація класичної китайської страви, окунь на шкірі, обсмажений у фритюрі, з чорним грибом Муер та овочами в пікантному солодкуватому соусі


Вихід 250  г

№ 2030

Філе окуня на шкірі, приготоване на грилі


Вихід 120  г

125

грн

Філе окуня на шкірі, приготоване на грилі


Вихід 120  г

№ 2047

Чорноморський молюск рапана, обсмажений з печерицями, ріпчастою цибулею та часником в вершковому соусі


Вихід 220  г

140

грн

Чорноморський молюск рапана, обсмажений з печерицями, ріпчастою цибулею та часником в вершковому соусі


Вихід 220  г

№ 2048

Ніжні шматочки яловичини обсмажені з овочами (баклажан, болгарський перець) в соусі Каррі. Подається з паровим рисом


Вихід 285  г

145

грн

Ніжні шматочки яловичини обсмажені з овочами (баклажан, болгарський перець) в соусі Каррі. Подається з паровим рисом


Вихід 285  г

№ 2049

Куряче стегно обсмажене в соусі Теріякі-часниковий, подається на подушці з парового рису, грибів Шиїтаке, японського омлету та свіжого огірка


Вихід 285  г

105

грн

Куряче стегно обсмажене в соусі Теріякі-часниковий, подається на подушці з парового рису, грибів Шиїтаке, японського омлету та свіжого огірка


Вихід 285  г

№ 2050

Соковита свинина, обсмажена з паростками бамбуку, болгарським перцем, баклажаном та червоною цибулею в соусі Ланч-кінг. Подається на подушці з парового рису


Вихід 310  г

140

грн

Соковита свинина, обсмажена з паростками бамбуку, болгарським перцем, баклажаном та червоною цибулею в соусі Ланч-кінг. Подається на подушці з парового рису


Вихід 310  г

№ 2025

Шматок норвежського лосося та овочі (баклажан, цукіні, болгарський перець, печериці), приготовані на грилі, подаються з оливково-часниковим соусом


Вихід 230/30  г

290

грн

Шматок норвежського лосося та овочі (баклажан, цукіні, болгарський перець, печериці), приготовані на грилі, подаються з оливково-часниковим соусом


Вихід 230/30  г

№ 2032

Шматок курячого філе, обсмаженого в сухарях «Панко», подається з картоплею «Айдахо»


Вихід 255/30  г

112

грн

Шматок курячого філе, обсмаженого в сухарях «Панко», подається з картоплею «Айдахо»


Вихід 255/30  г

№ 2041

Смажений рис з куркою, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 285  г

115

грн

Смажений рис з куркою, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 285  г

№ 2038

Смажений рис з морепродуктами, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 265  г

178

грн

Смажений рис з морепродуктами, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 265  г

№ 2043

Класична італійська паста з беконом та курячим яйцем, під сиром «Пармезан»


Вихід 230  г

110

грн

Класична італійська паста з беконом та курячим яйцем, під сиром «Пармезан»


Вихід 230  г

№ 2037

Шматочки курки з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

105

грн

Шматочки курки з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

№ 2036

Шматочки свинини з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

125

грн

Шматочки свинини з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

№ 2039

Морепродукти з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та рисовою локшиною в устричному соусі


Вихід 255  г

175

грн

Морепродукти з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та рисовою локшиною в устричному соусі


Вихід 255  г

№ 2042

Рис обсмажений з овочами (баклажан, цукіні, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 215  г

78

грн

Рис обсмажений з овочами (баклажан, цукіні, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 215  г

№ 2044

Ніжні шматочки яловичини з хрусткою спаржею та помідорами, обсмажені в соусі «Ланч-кінг», подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 260  г

145

грн

Ніжні шматочки яловичини з хрусткою спаржею та помідорами, обсмажені в соусі «Ланч-кінг», подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 260  г

№ 2026

Соковитий стейк з яловичини з картоплею фрі та соусом «Ланч-Кінг»


Вихід 250/30  г

265

грн

Соковитий стейк з яловичини з картоплею фрі та соусом «Ланч-Кінг»


Вихід 250/30  г

№ 2027

Соковитий шматок свинини, обсмажений на грилі, подається з гострим «Тайським» соусом та хрумкою картоплею фрі


Вихід 240/30  г

190

грн

Соковитий шматок свинини, обсмажений на грилі, подається з гострим «Тайським» соусом та хрумкою картоплею фрі


Вихід 240/30  г

№ 2021

Шматочки курки, обсмажені в солодкуватому соусі «Теріякі» з ананасами та болгарським перцем


Вихід 230  г

127

грн

Шматочки курки, обсмажені в солодкуватому соусі «Теріякі» з ананасами та болгарським перцем


Вихід 230  г
«Заберу сам»
(044) 500-17-17