Тигрова креветка в клярі, вершковий сир, темпурна стружка, салат Айсберг, огірок, соус Унагі, соус Айолі
Кількість | Вага |
---|---|
8 шматочків | 240 г |
280 ₴
210 ₴
Суші Філадельфія з креветками - вишукана страва, яка завоювала популярність серед поціновувачів японської кухні неповторним поєднанням смаків. Ці роли подобаються любителям морепродуктів і всім, хто шукає задоволення від поєднання різноманітних смаків в одній страві. Рол має яскравий і святковий вигляд у виконанні команди "Євразія", тому часто стає хітом урочистих столів.
Рецепт цієї чудової страви містить найсмачніші й найароматніші інгредієнти. Це тигрові креветки в клярі, ніжний вершковий сир, хрусткий салат Айсберг, соковитий свіжий огірок. Для додавання пікантності страві шефи використовують соус Айолі та соус Унагі. Усі інгредієнти ретельно підібрані для створення ідеального балансу смаків і текстур.
На окрему увагу заслуговує зовнішній вигляд суші Філадельфія з креветками. У нас страву подають з апетитною посипкою - ікрою летючої риби. Яскравий ароматний і хрусткий рол часто замовляють не тільки дорослі, а й діти. До того ж, він вважається безпечнішим для маленьких гостей, адже всі морські інгредієнти в ньому термічно оброблені.
Щоб насолодитися цією чудовою стравою, запрошуємо вас відвідати ресторани мережі "Євразія" в Києві. Це місце, де традиції східної кухні поєднуються з високою якістю продуктів і затишною атмосферою. Своїм гостям ми пропонуємо не тільки суші Філадельфія з креветкою, а й інші страви, що задовольнять найвишуканіші смакові вподобання.
Однак, найприємніший бонус завжди отримують клієнти, які замовляють рол з доставкою по Києву або самовивозом: у цьому випадку на рол Філадельфія з креветкою ми даруємо хорошу знижку!
Пориньте у світ східних смаків і спробуйте унікальні суші Філадельфія з креветками вже сьогодні!
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]