«Новий рік — нове меню. Кожен гість наших ресторанів має відчувати затишок та турботу, тому у 2020-му ми дивуватимемо оновленими інтер'єрами ресторанів, а також відкриттям нових закладів».
«Щодня ми рухаємося у сторону екорозвитку, готуємо безліч цікавих еко-продуктів та новинок. Плануємо маштабніше проводити щомісячне «Свято лосося», на якому кожен з нас примножить свої знання та навички у процесі обробки риби».
Читайте повну версію інтерв'ю в журналі «Millenium».
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]