«Японська оригінальність і вишуканість, європейські традиції і гостинність!» Це — про «Євразію» і це — інтерв’ю з Оксаною Тихоненко, керуючим партнером мережі, в вересневому номері журналу «Millenium Club».
Кулінарний дух Європи та Азії на столичних схилах об'єднує «Євразія» — японський ресторан з європейськими акцентами. Щоб ознайомитися з феноменом японської кухні, адаптованої під широку слов'янську душу, загляньте в один із закладів мережі, адже «Євразія» помітно виділяється на загальному тлі закладів Києва.
У «Євразії» відвідувачів завжди чекає маса сюрпризів — саме на гостя, на його комфорт і задоволення орієнтована робота персоналу. За популярністю мережі стоїть величезна робота великої команди, на чолі якої Оксана Тихоненко — керуючий партнер мережі. Із задоволенням поговоримо з Оксаною про успіх «Євразії».
Читайте у «Millenium Club» № 11 (170) вересень 2018.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]