Інтерв'ю Оксани Тихоненко виданню «Ділова столиця»
28 грудня 2019

Інтерв'ю Оксани Тихоненко виданню «Ділова столиця»

«Гідний керівник повинен уміти дуже швидко приймати рішення». Керуюча партнерка мережі ресторанів «Евразия», Оксана Тихоненко, у грудні поділилась своїми думками щодо управління закладами з виданням «Ділова столиця».

 

Оксана Віталіївна, для мережі ресторанів «Евразия», як і для багатьох компаній в Україні, 2014 рік був критичним. Як ви наважилися очолити компанію? І як вам вдалося привести її до успіху?

Часу на роздуми було мало, і я зважилася на цей крок заради наших гостей і співробітників, які могли залишитися без роботи. Те, куди йде і до чого прагне компанія, — заслуга всіх співробітників, які підтримали мене в потрібну хвилину і згуртувалися для загального досягнення. Пропрацювавши в компанії кілька років, на той момент я не готова була втратити компанію, яку збудували все ми разом з однодумцями.

Які ваші плани на майбутнє? Чи збираєтеся ви розширити бізнес за межі Києва і області?

Планів дуже багато, і вони досить амбітні. Ми обов'язково будемо радувати гостей регіональних, але трохи пізніше. Ще є неосвоєні простори Києва. Ми не робимо спонтанних відкриттів тільки заради кількості. Основними пріоритетами у компанії є: якість закладів і страв, які ми пропонуємо гостям.

Ви напрацювали чималий досвід керівництва великої командою. Яку формулу управління ви вважаєте найоптимальнішою?

Хороший керівник зобов'язаний сам брати участь у життєдіяльності компанії і швидко вміти прийняти рішення (дуже актуально в нашому бізнесі). Наші співробітники насамперед повинні любити те, що вони роблять, і ловити від цього кайф. Потрібно приймати кожного з його перевагами і недоліками і бачити зростання працівника разом із компанією. Якщо ці умови відсутні, то можна і потрібно розлучатися на початковому етапі, щоб не витрачати час обох сторін.

У чому відмінні риси мережі ресторанів «Евразия»? Що у ваших ресторанах від Європи і що від Азії?

Чомусь багато хто сприймає «Евразия» як суші-бари. У нас дуже великий асортимент і європейської кухні, це і піца (в деяких закладах), і пасти, і стейки, і бургери. Дуже багато закусок і салатів. Особливість, швидше за все, в тому, що у нас справедлива ціна і всі гості — улюблені і цінні. Також це наша постійна акція «Щасливі години», яка стала згодом і «улюбленої» акцією багатьох закладів нашого сегменту. Особливість акції «Заберу сам» — вона дає можливість зробити замовлення страв з собою і забрати в будь-якому закладі міста, де зручно.

Ви і ваша компанія берете активну участь у соціальних проектах Києва. Які основні напрямки вашої благодійності та спонсорської підтримки?

Усе своє свідоме життя — я соціально активна і з великим задоволенням залучаю всіх навколо. І це не тільки про Київ. Я впевнена, якщо у тебе є можливість, ти просто зобов'язаний допомагати оточуючим і брати участь у становленні і розвитку країни. Кожен з нас може заповнити той порожній простір, який допоможе іншому або навіть врятує комусь життя. Наразі ми підтримуємо дитячі будинки та інтернати, притулки для тварин, беремо участь у програмах деяких благодійних фондів, ми годуємо малозабезпечених і пенсіонерів у проекті «Життєлюб», допомагаємо нашому військовому госпіталю та іншим організаціям.

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]

Замовити
0(800) 60-19-19