Подрібнений копчений вугор, вершковий сир, японський омлет, зелена цибуля, соус «Спайсі»
Кількість | Вага |
---|---|
8 шматочків | 250 г |
275 ₴
206 ₴
Ф'южн-рол - один із різновидів суші, у складі яких є свіжі нотки: наприклад, соковита куряча грудка, огірок, ікра масаго, смак якої виражений по-особливому яскраво. У ресторані японської кухні "Євразія" використовуються тільки свіжі та високоякісні інгредієнти, тому суші-ф'южн тут по-справжньому смачні, оригінальні. Переконайтеся в цьому самі!
Роли Унагі готують на основі подрібненого копченого вугра з додаванням японського омлету та соусу спайсі. Свіжості ролам додає зелена цибуля, а кремової текстури - вершковий сир, завдяки якому смак стає більш ніжним, м'яким.
В основі класичного ролу Унагі лежить м'якоть прісноводного вугра. Ще один обов'язковий інгредієнт - свіжий огірок, що розкриває свій освіжаючий смак саме в поєднанні з рибою і рисом.
Азіатська кухня не виключає застосування свіжої риби, яка не пройшла термічної або хімічної обробки. Ф'южн-суші Унагі, на відміну від анаго (морського різновиду вугра), готують виключно з м'якоттю копченого, солоного, смаженого або запеченого на грилі вугра. Річ у тім, що в м'ясі сирого річкового вугра містяться токсини, які спотворюють смак делікатесу.
Переваги Унагі, приготованих кухарями ресторану "Євразія":
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]