Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.
Бульйон Удон, креветки, кальмар, локшина Удон, вакаме, зелена цибуля
Вага |
---|
400 г |
245 ₴
184 ₴
Традиційна японська страва, що являє собою гарячий суп із широкими плоскими локшинами з пшеничного борошна, дуже популярна серед поціновувачів східної кухні. Суп удон із морепродуктами готують із додаванням креветок, кальмарів, мідій, крабів. Це поживно, корисно і дуже смачно,
Основу супу становить японський бульйон даші, що створює глибокий і насичений смак. До складу страви також входить японська локшина удон - товста й еластична. Вона створює основну текстуру страви.
У суп додають кілька видів морепродуктів, які надають насиченості та яскравості смаку. У ресторані "Євразія" суп удон з морепродуктами завжди свіжий і ароматний, тому його часто замовляють на обід в офіси або додому. Страву приготовано в традиційному японському стилі, з дотриманням необхідних пропорцій, що дає змогу насолодитися гармонійним смаком. Суп подається одразу після приготування, забезпечуючи максимальну свіжість і аромат. Це класична, щедра й апетитна страва японської кухні, що вирізняється збалансованим смаком і натуральними інгредієнтами.
У мережі ресторанів "Євразія" використовують тільки свіжі та якісні продукти. Суп удон із креветками або з морепродуктами приготований за традиційними японськими рецептами з використанням класичного бульйону даші. Це дає змогу насолодитися справжнім смаком страви.
Суп подається в досить об'ємних порціях, тому він підходить як основна страва. Замовити страву можна дуже легко на сайті ресторану або за телефоном. Вам доставлять смачний ароматний суп у найкоротший час.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]