Креветки, шпинат, салати Мангольд та Рукола, груша, апельсин, сир Пармезан, соус медово-гірчичний, соус Песто, рисова локшина
Вага |
---|
205 г |
305 ₴
229 ₴
Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.
280 ₴ 285 г
Базилік, петрушка, лимонний сік, пармезан, насіння панії, потовчене в оливковій олії - класична основа популярного в Італії соусу pesto. Розпізнати його можна не тільки за характерним ароматом, а й за ніжно-зеленим відтінком, який дає складу свіжа зелень. І з морепродуктами pesto поєднується чудово!
Креветки в соусі песто мають по-особливому ніжний смак. Компоненти страви готують окремо: великі ракоподібні обсмажують на сковорідці в невеликій кількості вершкового масла або оливкової олії; окремо промивають зелень: шпинат, мангольд, руколу - і pesto додають безпосередньо після складання салату.
Класична рецептура салату pesto з морепродуктами містить деякі секрети, і наші кухарі знають, як приготувати креветки в соусі песто правильно.
Ми використовуємо тільки свіжі, натуральні продукти, тому страва виходить по-справжньому смачною та ароматною.
Страву можна замовити з доставкою окремо або в наборі з іншими позиціями з меню. Ціна - абсолютно лояльна, до того ж, передбачені різні акційні програми та знижки.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]