Лосось, соус Спайсі, кунжут
Кількість | Вага |
---|---|
6 шматочків | 150 г |
275 ₴
206 ₴
Традиційні спайсі сяке-макі готують із відвареного рису, спресованого долонями. По периметру суші прикрашають смужкою сушених водоростей норі - це класичний рецепт. Для начинки використовують морепродукти, м'ясо курки, овочі або інші інгредієнти. Обов'язковий компонент - гострий соус спайсі.
Спайсі сяке-макі належать до різновидів гострих суші. Вони смачні, пікантні, мають оригінальний зовнішній вигляд. Можуть стати як самостійною стравою як закуска, так і в складі тематичного сету.
Особливого смаку спайсі сяке-макі надає саме соус. Роли з таким смаковим темпераментом підійдуть тільки тим, хто віддає перевагу гострим стравам.
Класичні спайсі сяке-макі являють собою роли в смужках норі, але водорості часто використовуються для внутрішньої стінки. Для посилення смаку сушисти пропонують м'який вершковий сир і свіжі фрукти або овочі: огірок, авокадо, манго. Їдять спайсі сяке-макі паличками. Соєвий соус до такої страви краще вибирати м'який, легкий.
Обов'язкові компоненти спайсі сяке-макі - відварений круглозернистий рис зі спеціальною сумішшю для суші, пресовані водорості норі, соус спайсі. Саме від нього походить назва ролів.
Для начинки використовуються:
Декорувати спайсі сяке-макі можна кунжутом або зеленню. Про оригінальну подачу ми не забуваємо навіть при замовленні ролів із доставкою.
Свіжі, смачні, якісні спайсі сяке-макі в Києві готують сушисти мережі ресторанів "Євразія". Замовити роли можна за телефоном або через сайт, використовуючи відповідну онлайн-форму. Умови доставки та оплати вказані в загальній інформації на сайті.
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]