ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
Будьте уважні! Ці страви доступні не у всіх ресторанах. ×
Плов

Плов

Рис, яловичина, морква, часник, цибуля ріпчаста, кумин, барбарис

Вага
400 г

200 ₴

150 ₴

Смакує краще з:

Апероль-спрітц Б/А
Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин

135 ₴ 240 г

Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин
Лимонад Малина-кокос
Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси

115 ₴ 220 г

Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси
Лимонад апельсин-маракуйя
Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода

115 ₴ 250 г

Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода
Лимонад класичний
Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.

80 ₴ 250 г

Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.
Замовити
0(800) 60-17-17

Плов - страва з давніми традиціями, яку можна зустріти в кухнях багатьох країн. Якщо ви бажаєте скуштувати смачний ароматний плов у Києві - запрошуємо до наших ресторанів японської та європейської кухні "Євразія" або замовити доставку, щоб насолодитися стравою в найбільш комфортній для себе атмосфері.

З чого складається і як робиться плов

У наших ресторанах плов готується з таких інгредієнтів: рис, яловичина, морква, часник, цибуля ріпчаста, а для аромату додають кумин і барбарис. Ми дотримуємося балансу гострих і нейтральних інгредієнтів, а також техніки приготування, щоб домогтися насиченого смаку і правильної текстури.

Як готують найкращий плов у Києві в "Євразії"

Секрет хорошої страви полягає в поетапній закладці продуктів. Спочатку обсмажується м'ясо до золотистої скоринки, потім додають цибулю та моркву, які разом створюють основу аромату.

Після цього кладуть рис і страву заливають водою. Спеції та часник додають у процесі приготування для надання унікального смаку. У наших ресторанах у Києві страву готують у спеціальному посуді, який рівномірно розподіляє тепло, що допомагає зберегти всі соки всередині інгредієнтів.

Плов: особливості в ресторанах "Євразія"

Ми готуємо плов з урахуванням класичних рецептур, але з додаванням сучасних акцентів. Майстерність шефів і підхід до створення цієї страви дає змогу насолоджуватися автентичним смаком.

Ми приділяємо особливу увагу якості спецій, адже саме вони дають впізнаваний неповторний аромат страві. Навіть якщо ви замовите плов із доставкою - страва не втратить своїх чудових якостей і буде доставлена гарячою, ароматною, свіжою як у ресторані.

Страва - негостра, тому кожен гість може замовити плов без побоювань, додавши спеції на свій смак.

Як замовити доставку плову додому

Ми завжди раді запросити вас на плов у Києві в наші заклади, де ви можете спробувати й інші цікаві страви різних кухонь світу.

Також із задоволенням даємо можливість замовити плов у Києві з доставкою додому, в гості або на роботу. Зробити це дуже просто - ви можете оформити замовлення з телефону або ноутбука прямо на нашому сайті, без зайвих дзвінків. Для цього покладіть страву в кошик, вкажіть номер телефону та адресу, щоб наш кур'єр швидко доставив її в будь-який куточок міста.

Показати більше

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]