ЗАБЕРУ САМ -25%
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
ЗАБЕРУ САМ -25%
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
Кальмари в темпурі

Кальмари в темпурі

Кільця кальмарів в паніровці, соус Айолі

Ця страва містить наступні алергени: яйця, кунжут, молюски
Вага
115/30 г

205 ₴

154 ₴

Смакує краще з:

Гострі ×
Том Ям з креветками
Бульйон на основі кокосового молока, гриби Гливи, креветки, помідори Чері, лайм, кінза, соус Ширачі, паровий рис

269 ₴ 350/100/20 г

Бульйон на основі кокосового молока, гриби Гливи, креветки, помідори Чері, лайм, кінза, соус Ширачі, паровий рис
ЗСУ ×

Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.

Арізона макі
Копчений лосось, вершковий сир, стружка «Темпура», авокадо, огірок, соус «Унагі», кунжут

280 ₴ 245 г

Копчений лосось, вершковий сир, стружка «Темпура», авокадо, огірок, соус «Унагі», кунжут
Вегетаріанські ×
Чука сарада
Мариновані морські водорості Чука з горіховим соусом

115 ₴ 100/30 г

Мариновані морські водорості Чука з горіховим соусом
Кроненбург 1664 Бланк
Нефільтроване пиво Для великих компаній пропонуємо 3-літрові башти пива за супер-ціною.

330 мл 79

500 мл 99

3000 мл 510

Нефільтроване пиво Для великих компаній пропонуємо 3-літрові башти пива за супер-ціною.
ЗСУ ×

Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.

Локшина Фунчоза з морепродуктами
Бобова локшина, кальмар, креветки, морква, стебло селери, гриби Гливи, пекінська капуста, яйце куряче, корінь імбиру, кінза, зелена цибуля, соус Чап Чхе

270 ₴ 350 г

Бобова локшина, кальмар, креветки, морква, стебло селери, гриби Гливи, пекінська капуста, яйце куряче, корінь імбиру, кінза, зелена цибуля, соус Чап Чхе
Замовити
0(800) 60-17-17

Темпура - це популярна категорія страв японської кухні, що складається з риби, морепродуктів або овочів, обсмажених у фритюрі в легкому клярі. Секрет полягає в хрусткій повітряній скоринці, яка зберігає всередині соковитість продуктів. У ресторані "Євразія" можна купити кільця кальмара в паніровці з доставкою додому. Це дуже смачний варіант перекусу для поціновувачів східних страв.

Особливості кальмарів у клярі в ресторанах "Євразія"

Процес приготування кальмарів у темпурі має свої нюанси. Кільця кальмарів вмочують у кляр, а потім поміщають у фритюрницю з витриманою температурою олії. Для приготування кальмарів-фрі використовуються такі інгредієнти:

  • свіжі кальмари - дрібні або середні за розміром екземпляри. Їх ретельно очищають, промивають і нарізають кільцями;
  • тісто для темпури - складається з пшеничного і рисового борошна, охолодженої газованої води і льоду. Важливо підтримувати низьку температуру тіста, щоб забезпечити хрустку текстуру;
  • олія для фритюру - традиційно використовується рослинна. Її нагрівають до певної температури.

Процес приготування кальмарів у темпурі включає такі етапи:

  1. Обсушити кальмари паперовими рушниками і рівномірно обваляти в борошні.

  1. Приготувати тісто для темпури, змішавши борошно, газовану крижану воду та лід. Тісто повинно мати консистенцію рідкого киселю.

  1. Розігріти олію для фритюру до температури 180-190°C. Важливо стежити за температурою, щоб утворилася скоринка.

  1. Вмочити підготовлені кальмари в тісто для темпури. Не потрібно його перемішувати занадто сильно, щоб зберегти легкість.

  1. Опустити кальмари в гарячу олію. Смажити до золотистого кольору, близько 2-3 хвилин.

  1. Викласти готові кальмари на паперові рушники. Вони вберуть зайву олію. Можна подавати до столу.

Кальмари-фрі вирізняються легкою, повітряною та хрусткою скоринкою, яка контрастує з ніжною та соковитою м'якоттю морепродукту. Цю страву подають із різними соусами. Як гарнір у ресторанах "Євразія" використовують свіжі овочі, салати або картоплю-фрі, які чудово поєднуються з ніжними кальмарами в хрусткій оболонці.

Чому варто замовити кільця кальмара в клярі в ресторані "Євразія"

Замовляючи кальмари в темпурі в ресторані "Євразія", ви можете розраховувати на низку незаперечних переваг:

  1. висока якість інгредієнтів - ресторан використовує тільки свіжі кальмари від перевірених постачальників;

  1. фірмовий кляр - його рецептура, розроблена кухарями "Євразії", надає виробам неймовірної хрусткої скоринки, зберігаючи соковитість усередині;

  1. професійна техніка приготування - процес обсмажування кальмарів в ідеально нагрітій олії дає змогу домогтися рівномірного золотистого кольору;

  1. бездоганна подача - кільця кальмара подають гарячими, відразу після обсмажування;

  1. гармонійні поєднання - кальмари в клярі традиційно подають зі свіжими овочами, салатами або картоплею, що створює прекрасну гармонію смаків;

  1. високий рівень обслуговування - професіоналізм і уважність персоналу ресторану "Євразія" забезпечують комфортну і приємну атмосферу під час трапези.

Замовляючи кільця кальмара в темпурі в "Євразії", ви отримуєте смачну страву найвищої якості, підкріплену бездоганним сервісом. Це ідеальний вибір для поціновувачів східної кухні!

Показати більше

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]