Кільця кальмарів в паніровці, соус Айолі
Вага |
---|
115/30 г |
205 ₴
154 ₴
Від 10 до 50 грн з цієї страви йде на підтримку ЗСУ.
270 ₴ 350 г
Темпура - це популярна категорія страв японської кухні, що складається з риби, морепродуктів або овочів, обсмажених у фритюрі в легкому клярі. Секрет полягає в хрусткій повітряній скоринці, яка зберігає всередині соковитість продуктів. У ресторані "Євразія" можна купити кільця кальмара в паніровці з доставкою додому. Це дуже смачний варіант перекусу для поціновувачів східних страв.
Процес приготування кальмарів у темпурі має свої нюанси. Кільця кальмарів вмочують у кляр, а потім поміщають у фритюрницю з витриманою температурою олії. Для приготування кальмарів-фрі використовуються такі інгредієнти:
Процес приготування кальмарів у темпурі включає такі етапи:
Кальмари-фрі вирізняються легкою, повітряною та хрусткою скоринкою, яка контрастує з ніжною та соковитою м'якоттю морепродукту. Цю страву подають із різними соусами. Як гарнір у ресторанах "Євразія" використовують свіжі овочі, салати або картоплю-фрі, які чудово поєднуються з ніжними кальмарами в хрусткій оболонці.
Замовляючи кальмари в темпурі в ресторані "Євразія", ви можете розраховувати на низку незаперечних переваг:
Замовляючи кільця кальмара в темпурі в "Євразії", ви отримуєте смачну страву найвищої якості, підкріплену бездоганним сервісом. Це ідеальний вибір для поціновувачів східної кухні!
Контактна інформація
Для запитів від преси: [email protected]
Пропозиції щодо співпраці: [email protected]
З загальних питань: [email protected]
З питань розміщення реклами: [email protected]
Для звернення громадян : [email protected] [email protected]