ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
ЗАБЕРУ САМ
0(800) 60-17-17
БЕЗКОШТОВНО З МОБІЛЬНИХ
Замовлення приймаються з 0900 до 2200
Будьте уважні! Ці страви доступні не у всіх ресторанах. ×
Грибна юшка

Грибна юшка

Білі гриби, лисички, гливи, шиїтаке, цибуля порей, картопля, морква, часник, зелень, спеції

Ця страва містить наступні алергени: глютен
Вага
400 г

175 ₴

131 ₴

Смакує краще з:

Апероль-спрітц Б/А
Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин

135 ₴ 240 г

Грейпфрутовий сироп, лимонний фреш, газована вода, сироп Оранж-спрітц, апельсин
Лимонад Малина-кокос
Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси

115 ₴ 220 г

Малиновий сироп, кокосовий сироп, малина, лимонний фреш, газована вода, кокосові чіпси
Лимонад класичний
Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.

80 ₴ 250 г

Лимон, лимонний фреш, цукровий сироп, газована вода.
Лимонад апельсин-маракуйя
Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода

115 ₴ 250 г

Сік мультивітамін, сироп маракуйя, лимонний фреш, апельсин, лимон, газована вода
Замовити
0(800) 60-17-17

Гаряча ароматна грибна юшка - чудове рішення, щоб підкріпитися протягом дня і по-справжньому насолодитися їжею. У мережі ресторанів "Євразія" юшка готується з асорті грибів, тому виходить наваристою, ароматною і багатогранною за смаком.

З чого складається і як робиться грибна юшка

Основою справжньої грибної юшки слугує ретельно підібраний мікс лісових грибів. Білі гриби, лисички, гливи та шиітаке - кожен із цих інгредієнтів має свій неповторний смак, але разом вони дають змогу насолоджуватися справжнім шедевром наших шефів.

Білі гриби надають страві м'якості та легкої солодкості, а лисички та гливи - характерного лісового аромату з тонкими земляними відтінками. Шиітаке, завдяки своєму глибокому солодкуватому смаку, додають страві насиченості та пікантності.

Як ми готуємо грибну юшку

Процес починається з підготовки грибів: їх очищають, нарізають і злегка обсмажують на невеликій кількості оливкової олії до появи золотистої скоринки, що дає змогу зберегти всі їхні аромати.

Потім до грибів додають нарізану цибулю-порей, яка, завдяки ніжній текстурі та солодкуватому смаку, стає прекрасною основою для супу. До цього моменту починають готуватися й інші овочі: дрібно нарізана картопля, морква та часник. Послідовне додавання інгредієнтів дозволяє їм розкрити смакові якості, створюючи насичений бульйон.

Після попереднього обсмажування, всі компоненти заливають водою або овочевим бульйоном, додають спеції та варять. Готова страва настоюється, розкриваючи густі смаки та аромати. На завершальному етапі в суп додають свіжу зелень.

Особливості грибної юшки в ресторанах "Євразія"

Ми ретельно підбираємо свіжі білі гриби, лисички, гливи та шиітаке, щоб кожна порція супу була досконалою. В основі приготування нашої грибної юшки лежить класичний рецепт, який ми адаптували з урахуванням сучасних кулінарних тенденцій. Саме тому ця страва стала хітом нашого меню.

Також ми незмінно створюємо атмосферу затишку та висококласного сервісу для своїх гостей, тому подаємо грибну юшку в стильному посуді. Це підкреслює особливий статус страви в нашому меню.

Чому варто замовити грибну юшку

Якщо ви любите перші страви та гриби різних сортів - ми впевнені, що юшка від наших шефів неодмінно сподобається вам. Це гарне рішення для ланчу, обіду в компанії сім'ї, до якого ми з радістю порекомендуємо гарячу страву, салат або закуски. У дні акцій ви можете замовити юшку з хорошою знижкою, тож не пропустіть вигідні пропозиції від "Євразії"!

Показати більше

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

Для звернення громадян : [email protected] [email protected]