Щасливі
години 1+1
Оберіть ресторан
Заберіть замовлення
Заберу самАКЦІЯ 1+1
з 10:00 до 22:00
0(800) 60-17-17
Замовлення приймаються з 10:00 до 22:00.
Замовили сьогодні:
0
9
1
3

З. С. Ж.

В цей розділ ми підібрали страви, які допомагають правильно харчуватися та відчувати легкість протягом всього дня.

Місо суп

№ 108

Традиційний японський суп


Вихід 205  г

39

грн

замовити

Традиційний японський суп


Вихід 205  г
Грибний крем-суп

№ 119

Ніжний вершковий крем-суп з печериць з хрусткими сухариками.


Вихід 185/5  г

83

грн

замовити

Ніжний вершковий крем-суп з печериць з хрусткими сухариками.


Вихід 185/5  г
Овочевий боул

№ 341

Мікс овочів — огірок, авокадо, морква, цукіні та відварений кускус, з горіховим соусом


Вихід 215/30  г

105

грн

замовити

Мікс овочів — огірок, авокадо, морква, цукіні та відварений кускус, з горіховим соусом


Вихід 215/30  г
Зелений салат з базиліковим соусом

№ 2229

Свіжі, зелені овочі (авокадо, огірок, стебло селери, боби Едамаме, цукіні), листя салату Руккола, шпинат та кедрові горіхи, подається з базиліковим соусом


Вихід 205  г

150

грн

замовити

Свіжі, зелені овочі (авокадо, огірок, стебло селери, боби Едамаме, цукіні), листя салату Руккола, шпинат та кедрові горіхи, подається з базиліковим соусом


Вихід 205  г
Чука сарада

№ 692

Мариновані морські водорості з горіховим соусом


Вихід 100/30  г

84

грн

замовити

Мариновані морські водорості з горіховим соусом


Вихід 100/30  г
Овочі на пару

№ 887

Капуста Бок-чой, брюссельська капуста, цвітна капуста, цукіні, морква, спражева квасоля, приготовані на пару, подаються з оливково-часниковим соусом


Вихід 150/30  г

68

грн

замовити

Капуста Бок-чой, брюссельська капуста, цвітна капуста, цукіні, морква, спражева квасоля, приготовані на пару, подаються з оливково-часниковим соусом


Вихід 150/30  г
Окунь на пару, з овочами

№ 883

Окунь, приготований на пару, з капустою Бок-чой, брюссельською капустою, цвітною капустою, цукіні, морквою, спражевою квасолею, подається з оливково-часниковим соусом


Вихід 235/30  г

143

грн

замовити

Окунь, приготований на пару, з капустою Бок-чой, брюссельською капустою, цвітною капустою, цукіні, морквою, спражевою квасолею, подається з оливково-часниковим соусом


Вихід 235/30  г
Лосось на пару, з овочами

№ 885

Лосось, приготований на пару, з капустою Бок-чой, брюссельською капустою, цвітною капустою, цукіні, морквою, спражевою квасолею, подається з оливково-часниковим соусом


Вихід 235/30  г

265

грн

замовити

Лосось, приготований на пару, з капустою Бок-чой, брюссельською капустою, цвітною капустою, цукіні, морквою, спражевою квасолею, подається з оливково-часниковим соусом


Вихід 235/30  г
Індичка на пару з кускусом

№ 891

Індичка, приготована на пару, подається з відвареним кускусом з овочами (помідор, цукіні, болгарський перец) та соусом Песто


Вихід 250/30  г

178

грн

замовити

Індичка, приготована на пару, подається з відвареним кускусом з овочами (помідор, цукіні, болгарський перец) та соусом Песто


Вихід 250/30  г
Гохан

№ 163

Рис, кунжут


Вихід 100  г

25

грн

замовити

Рис, кунжут


Вихід 100  г
Капуста Бок-чой

№ 905


Вихід 165  г

115

грн

замовити

Вихід 165  г
Каппа макі

№ 1106

Огірок, кунжут


Вихід 110  г

38

грн

замовити

Огірок, кунжут


Вихід 110  г
Авокадо макі

№ 124

Авокадо, огірок, кунжут


Вихід 175  г

88

грн

замовити

Авокадо, огірок, кунжут


Вихід 175  г
Кайсо макі

№ 1075

Чука, паростки бамбуку, горіховий соус, маринований дайкон, кунжут


Вихід 205  г

85

грн

замовити

Чука, паростки бамбуку, горіховий соус, маринований дайкон, кунжут


Вихід 205  г
Філадельфія вега

№ 29

Вершковий сир, шиітаке, стружка Темпура, салат Айсберг, огірок, соус Унагі


Вихід 205  г

85

грн

замовити

Вершковий сир, шиітаке, стружка Темпура, салат Айсберг, огірок, соус Унагі


Вихід 205  г

ПРИ ОТРИМАННІ ЗАМОВЛЕННЯ ОБОВ`ЯЗКОВО ОДЯГНІТЬ МАСКУ ТА ЗБЕРІГАЙТЕ ДИСТАНЦІЮ

 

Обслуговування гостей всередині закладу, на літніх майданчиках та видача замовлень на виніс здійснюється згідно з Розпорядженням Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації №58 та Постановою Головного санітарного лікаря України №32.

«Заберу сам»
0(800) 60-17-17