МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ

ШАНОВНІ ГОСТІ, ЯКЩО У ВАС Є АЛЕРГІЯ АБО НЕПЕРЕНОСИМІСТЬ ДЕЯКИХ ПРОДУКТІВ, ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ ВАШОМУ ОФІЦІАНТУ

Соуси

На соуси не розповсюджується дія акції «Щасливі години» в ресторанах та при замовленні «Заберу сам».

Соєвий соус

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.

Вихід 50  г

2

грн

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г
Соус Ширачи

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.

Вихід 0,005  г

5

грн

Різновид соусу чілі. До складу соусу входять — перець чилі, оцет, часник, цукор і сіль. Як правило, соус додають до страв з морепродуктів.


Вихід 0,005  г
Гірчиця

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.

Вихід 30  г

10

грн

Приправа з насіння рослини гірчиці, підходить до багатьох страв, європейської кухні.


Вихід 30  г
Оливкова олія

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.

Вихід 30  г

10

грн

Рослинна олія, отримується з плодів оливи європейської, використовується як приправа і заправка до різних страв.


Вихід 30  г
Соус Тар-тар

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.

Вихід 30  г

10

грн

Класичний французький соус, який традиційно подають до риби, морепродуктів, м'яса і птиці.


Вихід 30  г
Соус Світ Чилі

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.

Вихід 30  г

10

грн

Солодкий Тайський соус чилі, сподобається всім любителям азіатської кухні, він підійде майже до будь-якої страви. Це гострий соус.


Вихід 30  г
Соус Темпура

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готується на основі соєвого соусу і міріну.

Вихід 30  г

10

грн

Соус для популярної категорії страв японської кухні, готується на основі соєвого соусу і міріну.


Вихід 30  г
Медовий майонез

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.

Вихід 30  г

10

грн

Популярна заправка для страв європейської кухні, готується на основі майонезу і меду.


Вихід 30  г
Соус Медово-гірчичний

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.

Вихід 30  г

10

грн

Один з базових соусів кулінарії, поєднує в собі відразу кілька відтінків і смаків. Надзвичайно гармонійний, солодкий і гострий одночасно.


Вихід 30  г
Соус Цезар

Один з класичних соусів європейської кухні.

Вихід 30  г

10

грн

Один з класичних соусів європейської кухні.


Вихід 30  г
Соус Терiякi

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.

Вихід 30  г

10

грн

Японський соус з додаванням білого вина, цукру, міріна, використовується як маринад. Завдяки вмісту цукру дозволяє отримати під час обсмажування красиву скоринку.


Вихід 30  г
Соус Ланч-кiнг

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.

Вихід 30  г

10

грн

М'ясний соус — підлива, який подається до м'ясних, овочевих і рибних страв.


Вихід 30  г
Соус Барбекю

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.

Вихід 30  г

10

грн

Кисло-солодкий пряний соус, в поєднанні з томатами, паприкою і іншими прянощами ідеально підходить як для приготування м'яса, так і для овочів на грилі.


Вихід 30  г
Які соус

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.

Вихід 30  г

10

грн

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г
Кетчуп

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.

Вихід 30  г

10

грн

Соус, основними компонентами якого є томати, оцет, цукор і спеції. Має яскравий свіжий смак і тонкий аромат спецій.


Вихід 30  г
Соус Спайсі

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.

Вихід 30  г

10

грн

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г
Горіховий соус

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.

Вихід 30  г

10

грн

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г
Унагі соус

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.

Вихід 30  г

10

грн

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г

Контактна інформація

Для запитів від преси: [email protected]

Пропозиції щодо співпраці: [email protected]

З загальних питань: [email protected]

З питань розміщення реклами: [email protected]

«Заберу сам»
0(800) 60-17-17