МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ

Соуси

На соуси не розповсюджується дія акції «Щасливі години» в ресторанах та при замовленні «Заберу сам».

Соєвий соус

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г

2

грн

Традиційний соус паназіатскої кухні, має гармонійну комбінацію з п'яти основних видів смаку: солодкого, кислого, солоного, гіркого і умами.


Вихід 50  г
Які соус

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г

10

грн

Японський соус. Найчастіше використовується для приготування запечених ролів.


Вихід 30  г
Соус Спайсі

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г

10

грн

Гострий спайсі соус — популярна приправа японської кухні. Надає стравам особливо пікантний смак гостроти і неповторний аромат.


Вихід 30  г
Горіховий соус

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г

10

грн

Горіховий соус підійде для салату Чука, до рису або інших страв. Соус має ніжний аромат і м'який горіховий присмак.


Вихід 30  г
Унагі соус

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г

10

грн

Японський соус, гармонує з суші, ролами і рибними стравами, як гарячими, так і холодними. До складу соусу обов'язково входить морський вугор, мирин, японське кулінарне рисове вино.


Вихід 30  г
«Заберу сам»
(044) 500-17-17