МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ
Унагі макі

Унагі макі

Копчений вугор, соус Унагі, кунжут

Ця страва містить наступні алергени: соя, риба, кунжут
Кількість Вага
6 шматочків 110 г

155 ₴

Рекомендуємо спробувати:

Узвар
сухофрукти, цукор

250 мл 35

1000 мл 110

сухофрукти, цукор
Мохіто класичний (Б/А)
Лайм, м'ята, 7-АП

85 ₴ 215 г

Лайм, м'ята, 7-АП
Лимонад апельсин-маракуйя
Сік апельсин, маракуйя с/м, сироп маракуйя,цукровий сироп, лимонний фреш, апельсин, лимон

260 мл 68

710 мл 185

Сік апельсин, маракуйя с/м, сироп маракуйя,цукровий сироп, лимонний фреш, апельсин, лимон
Лимонад класичний
Лимон, лимонний фреш, газована вода.

245 мл 55

730 мл 160

Лимон, лимонний фреш, газована вода.

Список популярних ролів з кожним роком стає дедалі ширшим, але на вершині Олімпу залишаються унагі-макі - суші, які складаються з в'яленого вугра, вареного рису і загорнуті в норі. Для гурманів це справжнє гастрономічне задоволення. Унагі-макі належать до тих небагатьох різновидів суші, які не зазнали змін із плином часу.

Вирішили замовити суші з вугром? Тоді вас зацікавлять ключові особливості цієї незвичайної страви. За способом приготування унагі-макі належать до різновидів хосомакі, діаметр яких - до 3 см. Щоб не виникав ефект равлика, рис загортають у половинку листа водоростей. У результаті, унагі виходить тонким, зручним для споживання цілим.

Рис теж використовується незвичайний, адже смак ролів із в'яленим і копченим вугром відрізняється. А щоб смакові якості страви розкрилися повністю, рекомендується додатково використовувати імбир, васабі та класичний соєвий соус.

Особливості унагі-макі:

  • корисний низькокалорійний продукт, який підійде як для повсякденного, так і святкового застілля;
  • сподобається людям, які віддають перевагу в'яленій або копченій рибі;
  • варіанти смаків, які можна регулювати за рахунок соусів і добавок;
  • цікавий зовнішній вигляд, використовується як окрема страва і як елемент сетів.

Що входить до ролів унагі-макі?

Рол унагі-макі складається з трьох основних компонентів: круглозернистого рису, змішаного з рисовим оцтом або соєвим соусом, сушених водоростей ноги і вугра. У класичній рецептурі вугор використовується в'ялений або сирий, але в сучасній кухні риба може бути копченою, солоною і навіть обробленою на пару.

Додаткові інгредієнти: огірок або авокадо, вершковий сир, кунжут. Інші морепродукти в унагі-макі не використовуються, щоб не загубився автентичний смак вугра. Їдять суші паличками або виделкою, вмочуючи в соєвий або будь-який інший відповідний соус.

Приготувати роли з вугром ви можете і в домашніх умовах, але навіть технологічно витримана страва не зрівняється з унагі-макі, приготованим професіоналом. Оскільки навіть у такому простому, здавалося б, рецепті є секрети приготування: час варіння і послідовність змішування компонентів для рису, розмір листа норі, товщина ролу, кількість спецій і добавок.  

Де замовити рол унагі-макі в Києві?

Замовити унагі-макі в Києві пропонує мережа ресторанів японської кухні "Євразія". Роли у нас завжди свіжі, смачні, якісні. Крім замовлення в ресторані, ми також пропонуємо доставку смачних страв. Ціни - максимально демократичні

Показати більше
Замовити
0(800) 60-19-19