МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ

Гарячі страви

Ніжне філе окуня в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 220  г

105

грн

Ніжне філе окуня в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 220  г

Філе окуня та тонко нарізані овочі (картопля, помідори, цукіні) в вершковому соусі, запечені під сирною скоринкою


Вихід 255  г

145

грн

Філе окуня та тонко нарізані овочі (картопля, помідори, цукіні) в вершковому соусі, запечені під сирною скоринкою


Вихід 255  г

Шматок норвезького лосося та овочі (баклажан, цукіні, болгарський перець, печериці), приготовані на грилі, подаються з обліпихово-імбирним соусом


Вихід 230/30  г

260

грн

Шматок норвезького лосося та овочі (баклажан, цукіні, болгарський перець, печериці), приготовані на грилі, подаються з обліпихово-імбирним соусом


Вихід 230/30  г

Шматочки курячого стегна, обсмажені з овочами в соусі на основі сиру «Чедер»


Вихід 230  г

125

грн

Шматочки курячого стегна, обсмажені з овочами в соусі на основі сиру «Чедер»


Вихід 230  г

Шматок курячого філе, обсмаженого в сухарях «Панко», подається з картоплею «Айдахо»


Вихід 255/30  г

98

грн

Шматок курячого філе, обсмаженого в сухарях «Панко», подається з картоплею «Айдахо»


Вихід 255/30  г

Чилійські мідії з пореєм та курячим яйцем, підсмажені в вершково-часниковому соусі «Сіфудо» на подушці з рису


Вихід 240  г

105

грн

Чилійські мідії з пореєм та курячим яйцем, підсмажені в вершково-часниковому соусі «Сіфудо» на подушці з рису


Вихід 240  г

Соковиті шматочки курки, печериці, картопля та ріпчаста цибуля, обсмажені в вершковому соусі та запечені під сирною скоринкою


Вихід 230  г

115

грн

Соковиті шматочки курки, печериці, картопля та ріпчаста цибуля, обсмажені в вершковому соусі та запечені під сирною скоринкою


Вихід 230  г

Шматочки курячого стегна з ріпчастою цибулею, підсмажені в соусі «Темпура» на подушці з рису


Вихід 240  г

75

грн

Шматочки курячого стегна з ріпчастою цибулею, підсмажені в соусі «Темпура» на подушці з рису


Вихід 240  г

Смажений рис з куркою, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 285  г

105

грн

Смажений рис з куркою, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 285  г

Смажений рис з морепродуктами, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 265  г

175

грн

Смажений рис з морепродуктами, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 265  г

Класична італійська паста з беконом та курячим яйцем, під сиром «Пармезан»


Вихід 230  г

105

грн

Класична італійська паста з беконом та курячим яйцем, під сиром «Пармезан»


Вихід 230  г

Шматочки курки з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

98

грн

Шматочки курки з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

Шматочки свинини з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

120

грн

Шматочки свинини з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

Морепродукти з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та рисовою локшиною в устричному соусі


Вихід 255  г

165

грн

Морепродукти з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та рисовою локшиною в устричному соусі


Вихід 255  г

Пшенична локшина обсмажена з овочами (баклажан, цукіні, пекінська капуста, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 235  г

78

грн

Пшенична локшина обсмажена з овочами (баклажан, цукіні, пекінська капуста, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 235  г

Рис обсмажений з овочами (баклажан, цукіні, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 215  г

78

грн

Рис обсмажений з овочами (баклажан, цукіні, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 215  г

Ніжні шматочки яловичини з хрусткою спаржею та помідорами, обсмажені в соусі «Ланч-кінг», подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 260  г

135

грн

Ніжні шматочки яловичини з хрусткою спаржею та помідорами, обсмажені в соусі «Ланч-кінг», подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 260  г

Ніжне куряче філе в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 250  г

92

грн

Ніжне куряче філе в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 250  г

Соковитий стейк з яловичини з картоплею фрі та соусом «Ланч-Кінг»


Вихід 250/30  г

245

грн

з кровью
середня прожарка
добре просмажений

Соковитий стейк з яловичини з картоплею фрі та соусом «Ланч-Кінг»


Вихід 250/30  г

Соковитий шматок свинини, обсмажений на грилі, подається з гострим «Тайським» соусом та хрумкою картоплею фрі


Вихід 240/30  г

170

грн

Соковитий шматок свинини, обсмажений на грилі, подається з гострим «Тайським» соусом та хрумкою картоплею фрі


Вихід 240/30  г

Шматочки курки, обсмажені в солодкуватому соусі «Теріякі» з ананасами та болгарським перцем


Вихід 230  г

125

грн

Шматочки курки, обсмажені в солодкуватому соусі «Теріякі» з ананасами та болгарським перцем


Вихід 230  г

Картопля, гриби, цибуля та свинина, запечені під сиром


Вихід 265  г

105

грн

Картопля, гриби, цибуля та свинина, запечені під сиром


Вихід 265  г

Свинина, обсмажена з брюссельською капустою, болгарським перцем та червоною цибулею, в кисло-солодкому соусі


Вихід 240  г

120

грн

Свинина, обсмажена з брюссельською капустою, болгарським перцем та червоною цибулею, в кисло-солодкому соусі


Вихід 240  г
«Заберу сам»
(044) 500-17-17