Замовте страви
Оберіть ресторан
Заберіть замовлення
Заберу сам
(044) 500-17-17
Замовлення приймаються з 10:00 до 00:00.

Гарячі страви

№ 2022

всього

105

грн.

Ніжне філе окуня в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 220  г

№ 2024

всього

145

грн.

Філе окуня та тонко нарізані овочі (картопля, помідори, цукіні) в вершковому соусі, запечені під сирною скоринкою


Вихід 255  г

№ 2025

всього

260

грн.

Шматок норвезького лосося та овочі (баклажан, цукіні, болгарський перець, печериці), приготовані на грилі, подаються з обліпихово-імбирним соусом


Вихід 230/30  г

№ 2031

всього

125

грн.

Шматочки курячого стегна, обсмажені з овочами в соусі на основі сиру «Чедер»


Вихід 230  г

№ 2032

всього

98

грн.

Шматок курячого філе, обсмаженого в сухарях «Панко», подається з картоплею «Айдахо»


Вихід 255/30  г

№ 2033

всього

105

грн.

Чилійські мідії з пореєм та курячим яйцем, підсмажені в вершково-часниковому соусі «Сіфудо» на подушці з рису


Вихід 240  г

№ 2035

всього

115

грн.

Соковиті шматочки курки, печериці, картопля та ріпчаста цибуля, обсмажені в вершковому соусі та запечені під сирною скоринкою


Вихід 230  г

№ 2034

всього

75

грн.

Шматочки курячого стегна з ріпчастою цибулею, підсмажені в соусі «Темпура» на подушці з рису


Вихід 240  г

№ 2041

всього

105

грн.

Смажений рис з куркою, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 285  г

№ 2038

всього

175

грн.

Смажений рис з морепродуктами, овочами (ріпчаста цибуля, болгарський перець), печерицями та яйцем


Вихід 265  г

№ 2043

всього

105

грн.

Класична італійська паста з беконом та курячим яйцем, під сиром «Пармезан»


Вихід 230  г

№ 2037

всього

98

грн.

Шматочки курки з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

№ 2036

всього

120

грн.

Шматочки свинини з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та пшеничною локшиною в соусі «Теріякі»


Вихід 255  г

№ 2039

всього

165

грн.

Морепродукти з овочами (ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, пекінська капуста) та рисовою локшиною в устричному соусі


Вихід 255  г

№ 2040

всього

78

грн.

Пшенична локшина обсмажена з овочами (баклажан, цукіні, пекінська капуста, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 235  г

№ 2042

всього

78

грн.

Рис обсмажений з овочами (баклажан, цукіні, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, ріпчаста цибуля) та арахісом


Вихід 215  г

№ 2044

всього

135

грн.

Ніжні шматочки яловичини з хрусткою спаржею та помідорами, обсмажені в соусі «Ланч-кінг», подається з гарніром «Рис зі шпинатом»


Вихід 260  г

№ 2023

всього

92

грн.

Ніжне куряче філе в клярі та гострому «Тайському» соусі, подається з гарніром "Рис зі шпинатом"


Вихід 250  г

№ 2026

всього

245

грн.

Соковитий стейк з яловичини з картоплею фрі та соусом «Ланч-Кінг»


Вихід 250/30  г

№ 2027

всього

170

грн.

Соковитий шматок свинини, обсмажений на грилі, подається з гострим «Тайським» соусом та хрумкою картоплею фрі


Вихід 240/30  г

№ 2021

всього

125

грн.

Шматочки курки, обсмажені в солодкуватому соусі «Теріякі» з ананасами та болгарським перцем


Вихід 230  г

№ 2046

всього

105

грн.

Картопля, гриби, цибуля та свинина, запечені під сиром


Вихід 265  г

№ 2045

всього

120

грн.

Свинина, обсмажена з брюссельською капустою, болгарським перцем та червоною цибулею, в кисло-солодкому соусі


Вихід 240  г