Меню в ресторанах

Супи

35

грн.

Традиційний японський суп


Вихід 205  г

78

грн.

Пікантний гострий суп зі сніжним крабом, обсмаженими овочами, рисовою локшиною, прикрашений водоростями «Норі»


Вихід 250  г

78

грн.

Ситний суп з пельменями ручної ліпки, яйцем та водоростями «Вакаме»


Вихід 290  г

95

грн.

Гострий суп з морепродуктами, печерицями та імбирем


Вихід 220  г

165

грн.

Національний тайський суп, на основі кокосового молока, в який входять тигрові креветки, кальмар, гостра паста «Том Ям» та свіжі овочі


Вихід 380  г

78

грн.

Оригінальний суп-пюре з томатів Пілаті, цибулі, селери, з додаванням сиру «Моцарела» та чилійських мідій


Вихід 365  г

115

грн.

Вершковий суп на основі рибного бульйону з ніжним філе лосося та відвареними овочами


Вихід 320  г

75

грн.

Ніжний вершковий крем-суп з печериць з хрусткими сухариками


Вихід 185/5  г

78

грн.

Суп з куркою, локшиною Удон, водоростями «Вакаме» та яйцем


Вихід 340  г

150

грн.

Традиційний азіатський суп на основі м'ясного бульйону, з додаванням морського гребінця, креветки, лосося, локшини «Рамен», курячого яйця та болгарського перцю


Вихід 450  г

78

грн.

Традиційний японський суп з додаванням лосося, вершків та сиру Чедер


Вихід 250  г

38

грн.

Гострий суп на основі місо бульйону, з яйцем та гострим соусом Ширачі


Вихід 210  г